Solpanel

Solpanel

Køb dit solpanel hos KlimaEnergi A/S

Hos os er kvalitet og god vejledning kodeordet til en god handel!

Producer gratis miljø venlig strøm med dit eget solpanel system!


Med KlimaEnergi solpanel system kan man i dagtimerne producere sin egen strøm til aftenens forbrug.

Læs mere om Strømproducerende solpanel Klik her >>

Solpanel systemet “lagrer” den producerede strøm på el nettet typisk i dagtimerne, hvor solpanel systemet producerer mest strøm til et senere tidspunkt hvor forbuget er højere fx. om aftenen.

Et solpanel laver ELEKTRICITET dvs strøm. Man kan lave sit solpanel (solcelle) system lige præcist så stort som dette måtte ønskes!

El-forsynings selskaber skal aftage op til 6 KW strøm fra solpanel (solcelle) anlæg til en pris der svarer til 1 til 1! Det vil sige at man bruger det offentlige net som ”batteri”.

KlimaEnergi A/S har markedets til enhver tid uden for konkurence laveste udsalgspris på solpaneler (solceller)!

Dette sammenholdt med 85% ydelse på monocrystalin solpanelerne efter 25 år! gør KlimaEnergi A/S til det oplagte valg når du vil have monteret et solpanel(solcelle) anlæg på dit hus.

At man kan opleve at elmåleren snurrer MODSAT og at man dermed TJENER penge på el produktion kan vel nok få smilet frem på alle!
Kontakt os og få DK’s bedste tilbud på et solpanel anlæg!

Spar 40% af dine varmeudgifter – få et solvarmeanlæg!

KlimaEnergi har 300 VVS firmaer i hele landet tilknyttet. Så det er nemt – du bestiller dit solvarmeanlæg hos os og så formidler vi kontakten til en autoriseret VVS’er hvor der kan aftales montering osv!.

Og så er vores priser yderst konkurrencedygtige!

Ring på 75 55 17 00 og få et uforpligtigende tilbud

 

Et solpanel er et andet ord for solfanger. Det er ikke det samme som en solcelle, der udnytter solens energi og omdanner den til strøm. Et solpanel opfanger også solenergi, men det omsætter den til varme i stedet for strøm.

Som regel bruges varmen til at forsyne et hus med varmt vand; varmenergien ledes til en varmtvandsbeholder og kan i sommerhalvåret være den eneste kilde til varme. Der findes også et solpanel, som kun bruges til at opvarmning.

Et solpanel er en stor plade med rør, som er fyldt med vand, som opvarmes af den solenergi, som solpanelet omdanner til varmenergi. Den befinder sig typisk på et tag eller en sydvendt væg, så den kan få så meget udnyttelse af solens stråler som muligt.

Et solpanel drager nytte af solenergi i meget højere grad end en solcelle gør. Et solpanel er fire gange så effektiv som en solcelle, når det gælder udnyttelse af solens energi.

Solceller betaler sig!

Ring til os på 75 55 17 00,
- eller udfyld formularen:

Dit navn

Dit telefonnummer