Vacuum solfanger

Med en Vacuum solfanger fra KlimaEnergi A/S kan du spare penge og få opvarmet dit vand gratis med solens stråler.

vacuum solfanger
Læs mere om KlimaEnergi Vacuum solfanger anlæg >>

KlimaEnergi Vacuum solfanger anlæg er det nyeste og mest effektive indenfor solvarme energi. Disse højtydende og effektive Vacuum anlæg kan kombineres med stort set alle eksisterende anlæg, men sørger for at du udnytter den gratis sol energi primært forbruget på det eksisternde anlæg bliver sekundært.

Vacuum solfangerne er så effektive idag at de kan opfange solens UV stråler og omdanne disse til varme.
Der behøves ikke engang at være direkte sollys på Vacuum solfangeren, for at den kan supplere med dejlig gratis varme.

Det eneste forbrug der er på et KlimaEnergi solfanger anlæg er et minimalt strømforbrug på cirkualtionspumpen.

Få gratis rumvarme og opvarmet brugsvand hele sol sæsonen og et stort tilskud til varmeregningen resten af året.

Er du på udkig efter en Vacuumsolfanger?

Så er du kommet til rette side!

Hos KlimaEnergi A/S finder du den den mest effektive fanger på markedet! Eneste fanger med “LongLife” vacuumrør. På disse rør gives 5 års garanti,

Forventet levetid min. 20 år!!! Et større anlæg kan producere næsten HELE varmebehovet I en hustand i op til 8 måneder om året!!

Ring 75 55 17 00 og få et uforpligtigende tilbud.
Eller kontakt os her

En vacuum solfanger er en videreudvikling af den traditionelle solfanger, der består af solpaneler, som indfanger solenergi og omdanner den til varmeenergi, der så bruges til at varme en varmtvandsbeholder op og derved forsyne et hus med varmt vand.

En vacuum solfanger kan det samme, men pga. rørene som har vacuum i, er vacuum solfangeren meget mere effektiv. Luft flytter varme, så når der er vacuum i rørene, er der meget mindre varmetab og dermed en mere virkningsfuld udnyttelse af solenergien. En vacuum solfanger passer perfekt til det danske klima, som kræver et særligt effektivt solvarmeanlæg pga. de få soltimer.

I Danmark kan vi derfor få meget nytte af vacuum solfangeren. Den virker nemlig ikke kun på solbeskinnede dage, men også på de grå dage vi danskere kender så godt.

Der findes nemlig to former for solstråler, som afgiver solenergi: Den direkte stråling som kommer fra solen og en indirekte stråling som kommer fra selve himmelrummet. En vacuum solfanger udnytter begge former for stråling.

Kontakt KlimaEnergi A/S for flere oplysninger om vacuum solfangere og for en liste over forhandlere.

Du kan også se vores udvalg af solcelleanlæg her