Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solceller og elbil - et super match

Oplad din bil når solen skinner, og brug din ladestander, når det er nødvendigt. Tænkt bæredygtigt, når du køber en elbil.

Strømdrevne biler og solceller passer rigtig godt sammen. Forestil dig, at kunne køre på solens energi. Du skal ikke bekymre dig om økonomiske udgifter til benzin eller diesel. Du skal heller ikke bekymre dig om miljømæssige omkostninger til brændstof eller produktion af strømmen til din bil. Det er der ikke mange, der kan prale af. Men det kan du, hvis du kombinerer din el- eller hybrid med et solcelleanlæg. 

Med kombinationen af solceller på taget og en el- eller hybridbil i garagen kan du lade solens energi oplade din bil. Systemet er ret enkelt; når du er hjemme, parkerer du bilen i din garage, hvor du tilslutter din bil til ladestanderen. Ladestandenderen er koblet til dit solcelleanlæg, hvorfor solens energi vil oplade din elbil ligeså længe, det er lyst, og din bil holder på sin plads. Det er enkelt, men det er også en helt grøn og ret genial måde at transportere sig selv på, hvis du spørger os. 

Hvis solen ikke skinner

Hvis solen en dag ikke skinner - eller ikke skinner nok til at oplade din bil - går det selvfølgelig ikke, at din bil ikke kan forlade garagen. Derfor kan du indstille din ladestander, så den lader din bil på den måde, du ønsker. Skal bilen lades med ren solcellestrøm? Eller skal den lades med så meget solcellestrøm som muligt, men suppleres med strøm fra elnettet, hvis det ikke er nok? 

Dette kan du altid selv indstille din ladestander til.

Soldrevne biler mindsker Danmarks CO2-aftryk

Uagtet om du oplader din bil helt eller delvist med solcellestrøm, gør du en forskel for klimaet. Over en tredjedel af Danmarks samlede CO2-udledning stammer nemlig fra person- og lastbiler. Med den enorme CO2-udledning er transportområdet et område, hvor det ‘batter’ at investere i den grønne omstilling. Ved at gøre din transport mere grøn med kombinationen af el-/hybridbil og solceller, bidrager du til dette vigtige område. 

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down