Prøv vores solcelleberegner

Finansiering af solcelleanlæg

De fleste solcellekunder har brug for at søge finansiering til deres solcelleprojekt. Overordnet er der tre muligheder for at få finansiering til solceller: Søge ved banken, søge ved realkreditinstituttet eller få finansiering igennem leverandøren af solcellerne. Hos KlimaEnergi vil vi gerne hjælpe dig med finansieringen af dit solcelleanlæg. Vi tilbyder derfor i samarbejde med Resurs Bank at stå for hele finansieringen af dit solcelleprojekt. Du kan også kontakte os her, hvor vi altid er klar med råd og vejledning.

KlimaEnergi tilbyder finansiering af dine solceller på konkurrencedygtige vilkår. Det er både let, hurtigt og sikkert. Vores mål er ganske enkelt at kunne tilbyde dig markedets absolut bedste solcelle-lån, som vi sætter sammen, så det matcher dine ønsker.

crossmenuarrow-down