Prøv vores solcelleberegner

Hvis mit tag vender mod øst eller vest, kan det så betale sig at bruge solceller?

Udbyttet af dit solcelleanlæg bliver kun en smule mindre, hvis dit tag vender øst/vest i forhold til solceller på et tag, der vender stik syd. Så det kan altså godt betale sig. Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge.

Hvis dit tag vender stik øst eller stik vest, så kan det stadigvæk godt betale sig at få et solcelleanlæg. Man kan fx. lave, det der hedder en øst/vest løsning, hvor man lægger solcellepaneler på begge sider af taget. så vil man opnå at få en produktion af sol-el hele dagen, både morgensol og aftensol, det har du fx. ikke, hvis du ligger stik syd.

Samlet set vil din ydelse ved sådan et anlæg komme til at ligge 7-10% lavere ca. end hvis du ligger helt optimalt, stik mod syd. Så det er intet problem, at dit hus ligger øst/vest.

crossmenuarrow-down