B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Hybridsolcelleanlæg med Lithiumbatterier

Hvorfor et lithiumbatteri?

Et lithiumbatterier er den nyeste og stærkeste batteriform på markedet i dag. De er derfor det rette valg til dig, hvis du ønsker et stærkt hybridsolcelleanlæg med den længste holdbarhed. Lithiumbatterier har en forventet levetid på over 20 år. Denne levetid er omtrent en tredobling af de tidligere blybatteriers (også kaldet Gel). At investere i et lithiumbatteri er at investere i din fremtidige solcelleøkonomi. Batterierne er dyrere i købsøjeblikket, men betaler sig selv hjem flere gange via den lange holdbarhed.

Hvis du ønsker et hybrid-solcelleanlæg, der lever op til den nyeste og bedste teknologi på solcellemarkedet, så er det et lithiumbatterilager, du skal have.

Lithiumbatterier med intelligent lagring fra SolaX

10 års fabriksgaranti på inverter, 5 års garanti på batteri

Hos KlimaEnergi fører vi hybrid-solcelleanlæg med lithiumbatterilager kombineret med SolaX hybrid-inverter med intelligent energilagring. Et hybrid-solcelleanlæg fra SolaX er den ypperste, der fås indenfor solcelle-hybridanlæg i 2018. Det er løsningen, hvis du ønsker det mest slidstærke solcelleanlæg, med en god anlægsøkonomi og maksimeret egetforbrug.

Hvorfor vælge et solcelleanlæg med batterilager?

Med de i 2018-20 gældende afregningsregler for solcellestrøm, handler det om at maksimere sit egetforbrug af strømmen fra solcelleanlægget. Økonomien i et privat solcelleanlæg er enkel: Jo mere af solcellestrømmen, der forbruges i huset, desto større er besparelsen. Med SolaX-anlægget får du mulighed for at anvende solcellestrøm i alle døgnets timer, og dermed maksimere din besparelse. Læs mere nedenfor:


Hvordan fungerer intelligent energilagring med SolaX-inverteren?

SolaX-hybridinverteren styrer i samspil med energimeteret, hvornår strømmen fra dit solcelleanlæg bruges i husets installationer og hvornår det lades på batterierne. Det fungerer således:

Solen kommer på arbejde fra morgenstunden, og den producerede el fra solcelleanlægget starter med at dække husets forbrug (kaffemaskine, opvaskemaskine etc.). Når husets forbrug er dækket af solenergien, leder inverteren den overskydende elproduktion til batterierne. På denne måde dækkes husets “egetforbrug”, og lithiumbatterierne oplades samtidigt. Når solen er gået ned, sørger den intelligente SolaX inverter for, at huset anvender strømmen fra batterierne så længe, der er noget at tage af. Når (hvis) batterierne løber tør, trækker huset strøm fra el-nettet som altid.

Den intelligente batterilagring sørger altså for, at dit egetforbrug af solcelleanlæggets strøm maksimeres, imens mægden af strøm, der trækkes fra elnettet, holdes på et minimum.

Princippet:

(klik på billedet og se video)

Gratis online Xcloud overvågning

Med til et SolaX hybrid-solcelleanlæg følger også gratis online overvågning af anlægget i hele dets levetid. SolaX gør overvågningen enkel med realtime uploads af overvågningsdata til deres online overvågningssystem, Xcloud. Der er indbygget WIFI, 3G eller Internet  i alle SK invertere. Dette betyder, at du altid har enkel og hurtig adgang med Iphone eller Android til produktionsdata fra dit solcelleanlæg.

XCloud WiFi Monitoring

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down