Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Kan jeg bruge solceller, når mit hus har fladt tag?

Solceller kan monteres på alle typer af tage, også flade. På et fladt tag kan man vælge at montere solcellepanelerne på flere forskellige måder. De kan enten ligge fladt på taget eller monteres med en hældning.

Du kan være helt sikker på at du kan få solceller, når dit hus har fladt tag. Vi har mange forskellige montagesystemer til fladt tag. Man kan rent faktisk også lægge solcellerne helt fladt på taget og stadigvæk få, jeg vil tillade mig at sige en formidabel ydelse ud af anlægget. Hvis man vælger at lægge dem helt fladt så opnår man fordel på den måde at anlægget bliver usynligt. Bagdelen ville være at man så, fordi det ligger helt fladt skal bruge tid på at rengøre det faktisk. Læs mere om solcelle løsninger til tagpap og flade tage.

Man siger at solceller er selvrensende, hvis de ligger i en vinkel fra 15 grader og opad. Det vil sige når de ligger fladt, er de absolut ikke selvrensende. Men det er så den eneste negative ting ved det, men i har som sagt mange forskellige systemer til at montere på fladt tag også helt op til 30 graders hældning på konsollerne, så ja.

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down