Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solcelle ydelser!

I KlimaEnergi solcelle anlæg bruges kun paneler med høje solcelle ydelser, testet efter de strengeste krav.

De monokrystalinske solceller paneler er det bedste, solcelle markedet kan tilbyde idag, både i reelle solcelle ydelser, men også lang tids holdbarhed.

Få mere end 130kWh i solcelle ydelse pr m2 solcelle paneler!

olcelle anlæg fra KlimaEnergi kan producere strøm fra solens stråler og de høje solcelle ydelser, gør at man får meget for sine penge.

Når solcelle anlæggene producerer strøm “lagrer” man den strøm man ikke når at forbruge på elnettet, for ved senere forbrug, at få den “lagrede” strøm fratrukket sin el regning.

De høje solcelle ydelser gør at man får meget for sine penge ved at handle hos KlimaEnergi

Dette er med til at gøre solcelle anlæggene til en guldrandet investering. Få en snak med KlimaEnergi personale og hør mere om solcelle ydelser og som investering, men også om de miljø mæssige fordele der er ved de højt ydende solceller.

Krystallinske solceller er idag faktisk en rigtig god forretning! I løbet af det sidste år er prisen på solceller styrtdykket, KlimaEnergi A/S kan idag levere højeffektive krystallinske solcelle paneler med en ydelse på helt op til 185 W! disse flotte paneler måler kun 78 x 159 cm! det vil sige at man med kun 6 af de her solcelle paneler er oppe på over 1100 w ydelse! det giver faktiskt helt op til1000 KW strøm på et år! tænk sig produceret af en solcelle… det vil sige absolut ingen forurening overhovedet! en solcelle arbejder uden at udlede noget som helst … undtagen … strøm det er da lækker at tænke sig. Slet ikke dårligt.

Solcelle og pris

Prisen kan komme under 25 kr pr w ydelse det vil sige at et 1000w solcelle anlæg med alt inkluderet kan fås for under f.eks 40.000,- ! det er helt utroligt billigt! Indtil for ganske nyligt ville man have skullet betale op til 50 kr pr w dvs bare for solcelle alene ville det være ca 50.000,- dertil ville komme solcelle inverteren og den er DYR !!!

Solcelle inverter

Solcelle inverteren er den lille “fætter” der laver solcelle strømmen om til vekselstrøm! !! det betyder at denne del er en meget vigtig brik i et solcelle anlæg! Faktisk er inverteren mange gange næsten lige så dyr som selve solcellerne. I det forløbne år er også inverterer blevet både bedre og ikke mindst billige. Samtidigt er prisen på en krystallinsk solcelle styrtdykket.

Verdensmarkedet for solcelle produktion

Dette skyldes mest finanskrisen som har gjort efterspørgslen efter kisel på verdensplan mindre , dette har slutteligt fået prisen på krystallinske solceller til at falde meget. Nu tror vi imidlertid at bunden er nået, det bliver ikke billigere, for så kan det ganske enkelt ikke betale sig at producere en solcelle længere!

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down