Prøv vores solcelleberegner

Tilskud til solcelleanlæg

Tilskud - Fup eller Fakta

Igen her i 2021, har enkelte private solcellevirksomheder, åbnet for “tilskudsordninger” man kan ansøge om del i. Alle der ansøger om del i “puljen”, får sjovt nok “tilsagn”. Det ligner proceduren fra de offentlige tilskudspuljer, der senest var i 2016.  Den store forskel er, at ‘Tilskuddet’ kunden får tilbage, udbetales direkte fra firmaet man handler med. Med andre ord: Kunden betaler selv sit “Tilskud”

Fup:

Der findes ingen offentlig tilskudsordning for solcelleanlæg i 2021. Dvs. ægte tilskud findes ikke.

Fakta:

Man kan benytte håndværkerfradraget i 2021, og det er en dejlig hjælp til finansiering.

KlimaEnergi A/S matcher alle priser inkl. "fup-tilskud"

Hos KlimaEnergi A/S forsøger vi altid at levere de bedste solcelleanlæg til skarpe, gennemskuelige priser. Af den grund anbefaler store energivirksomheder som: SE – EWII og AURA KlimaEnergi A/S som solcelleleverandør.

crossmenuarrow-down