B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Få rådgivning fra eksperter om solceller hos KlimaEnergi A/S

Er både din elregning og din varmeregning ved at slå bunden ud af din økonomi, så kan der være hjælp at hente hos KlimaEnergi A/S. Du kan helt gratis få et møde med vores godkendte energikonsulenter. Sammen kan I drøfte mulighederne I netop dit hus (som du jo kender bedst) og finde løsninger der passer netop dig/jer og jeres ønsker. Kontakt os her, og book et gratis og uforpligtende møde

Du kan opnå store besparelser ved at energiforbedre dit hus. Hvis du har et hus med olie- eller gasfyr eller måske elvarme, så kan du med stor fordel skifte din nuværende varmekilde ud til enten en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg. Vores energikonsulent kan hjælpe dig med at finde den løsning, der er bedst til dig på baggrund af din økonomi og dine behov.

Der er også mange penge at spare på elregningen ved at investere i solceller. Du kan producere din egen strøm og derved få en 100% Co2 neutral energiløsning. Så kort sagt du får mulighed for at øge dit rådighedsbeløb samtidig med at dit hus også stiger i værdi.

Har du råd til at lade være?

Energipriserne priserne er konstant stigende og der er ikke noget, der tyder på at det ændrer sig i fremtiden. Men du har muligheden for at energiforbedre dit hus, så du kan minimere dit forbrug og derved få flere penge til dig selv.

Kontakt os allerede i dag og hør hvilken løsning, der er bedst for dig. Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig i gang på tlf.
75 76 17 00

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down