B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Hvad er en vekselretter?

En vekselretter er det samme som en inverter. Det engelske ord for en omformer, der som ordet siger, laver din strøm om. Den tager stømmen fra solcelleanlægget og laver det om til den type strøm, som du kan bruge i dit hus. Har du spørgsmål vedrørende vekselrettere eller invertere, så er du velkommen til at kontakte os.

En vekselretter eller inverter, som man også kalder den kasse, som man monterer på væggen, som laver din strøm om fra solcellernes produktion oppe på taget og så til 220V vekselstrøm. Man kan sige at, den el der kommer, den el du selv producerer, det er jævnstrøm, som kommer oppe fra taget af og det kan du faktisk overhovedet ikke bruge til noget som helst i en almindelig husholdning

Men når du har puttet den jævnstrøm oppe fra taget igennem vekselretteren, Så har du lavet den om til vekselstrøm og det er den strøm, som du kan bruge til dagligt, så man kan sige, at det er en omformer. Du laver strøm om til noget som kan bruges i huset. Det er det inverteren/ vekselretteren gør.

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down