Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Hvordan kan jeg se på min måler, hvor meget strøm jeg sender ud på nettet?

Du får en ny el-måler fra dit forsyningsselskab, når du får et solcelleanlæg. På den kan du følge, både hvor meget strøm du bruger, men også hvor meget strøm du sender ud på nettet, og dermed tjener penge

Når du har fået et solcelleanlæg, så får du typisk installeret en ny måler fra dit elforsyningsselskab. Det kan være Trefor, sydeenergi, østjyskenergi, Nesa eller hvad de nu hedder, og på den måler der er der nogle knapper du kan trykke på og når du følger vejledningen og trykker på de rigtige knapper på måleren, så kan du se hvor meget du har brugt selv og hvor meget du har leveret til nettet.

På inverteren, den som laver strøm oppe fra taget om til noget, der kan bruges i huset, der kan du se hvor meget du har produceret. Du kan ikke se på den, hvor meget du har leveret til nettet, fordi der vil være forskel på de to tal. Det tal du får fra inverteren er den samlede produktion, det vil sige, at nu du laver din egen strøm og din kaffemaskine kører, eller din vaskemaskine, det er din egen strøm.

Den kan du så selvfølgelig ikke også levere til nettet. Så der vil være forskel på de to tal. Inverteren det er produktionen, hvor meget du laver i alt og elmåleren er hvor meget der så leveres ud. Og det handler jo om at bruge så meget så muligt af det du laver selv. Det har du den bedste forretning med.

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down