Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solceller: “Tjen penge” til ferien

Flere penge til ferie i fremtiden med solceller

En overset mulighed for at lægge penge til side til ferien er at investere i solceller. Ved at investere i solceller, og dermed være egen producent er den energi man forbruger er der rigtig gode muligheder for at spare penge på energi og dermed på en nem måde tjene penge sammen til fremtidens feriedrømme.

Nysgerrig efter at høre mere?

Ring og få professionel rådgivning på: 75 76 17 00

Det er ikke i banken man tjener penge til ferien

Og hvem vil ikke gerne tjene penge sammen til ferien, tjene og samle penge sammen så man kan holde sig en velfortjent ferie? Men det er ikke nemt i dagens Danmark at tjene penge hvis man har penge,  for renten er lav i banken, så skulle man være så heldig at have en sjat penge på kontoen så vil det for de flestes vedkommende være en dårlig investering at kalkulere med et renteafkast til den næste ferie på baggrund af indestående man måtte have i banken.

Folk tjener og sparer penge sammen til ferien

De senere år har man gang på gang kunnet læse, at folk higer om deres ferie, især sommerferien – hen over året tjener man gerne penge sammen, mange har sågar ekstra småjobs hvor de tjener lidt ekstra som de så lægger til side til sommerferien, for sommerferien den skal der helst ikke spares på – her skal der slappes af sammen med kæreste, børn og familien. Men mange oplever at have svært ved at tjene penge sammen til ferien, for mange er de seneste år går ned i løn, blevet fyret og mulighederne for at småjobbe er også blevet mindre, og det gør det ekstra svært at tjene lidt ekstra penge sammen til ferien.

Invester i solceller og læg penge til side

Solceller har en levetid på minimum 30 år og er typisk tilbagebetalt efter 6 til 8 år. Dimensioneret rigtigt vil et solcelleanlæg producere cirka 90 % af en husstands energiforbrug  det betyder at du i 24 til 26 år er stort set selv producerende af “gratis strøm”. En investering i solceller er derfor en god idé, og de penge du sparer på at købe energi i fremtiden, bliver dermed et solidt tilskud til eksempelvis ferien. Kort og godt invester i et solcelleanlæg nu og tjen nemme penge til ferien i fremtiden.

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down