Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
GSE montagesystem

GSE montagesystem er et montagesystem hvor solcellepanelerne er integreret i tagløsningen. Solcellepanelerne er altså helt nede i taget, på den måde kan du både spare teglsten og sikre et æstetisk pænt resultat, hvor solcellepanelerne ikke syner i omgivelserne.

I stedet for den 'klassiske' løsning med solcellepaneler der ligger oven på taget bliver solcellepanelenerne med GSE systemet en integreret del af dit tag. Panelerne bygges ganske simpelt ned i taget ved hjælp af GSE In-Roof systemet, og solcelleanlægget erstatter dermed en del af bygningens tagflade. Solcellerne bliver på denne måde mindre synlige, og derfor kan GSE systemet være det oplagte valg til en mere æstetisk solcelleløsning.

GSE In-Roof systemet er et vandtæt montagesystem, der kan installeres i alle tagtyper med en hældning mellem 10 grader og 50 grader. Systemet har et fleksibelt design og er kompatibelt med stort set alle typer paneler. Montage systemet kan anvendes både ved renovering og nybyggeri.

Pladerne, der er fremstillet af polyethylen (HDPE), har en lang levetid. De fastgøres på taglægterne som tagplader. Montageskinnerne fastholdes af ankre. De fastgøres på taglægterne som tagplader. Modulklemmerne, der kan justeres i højden og som hægtes på montageskinnerne

Har du spørgsmål til GSE systemet?

Kontakt os allerede i dag og hør hvilken løsning, der er bedst for dig. Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig i gang på tlf. 75 76 17 00

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down