Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
KlimaEnergi sætter ny mand i direktørstolen

Pressemeddelelse.
 

Jørgen Peter Todsen, direktør KlimaEnergi A/S

Pr. 15. oktober 2022 tiltræder Jørgen Peter Todsen som administrerende direktør i KlimaEnergi A/S, Egtved. Jørgen bliver ansvarlig for den daglige drift og fremtidig udvikling af virksomheden.

Jørgen vil arbejde tæt sammen med de nuværende ejerledere, Charlotte og Alex Pedersen og sikre en forsat stærk og positiv udvikling af KlimaEnergi i et energimarked med tocifrede vækstrater. Alex Pedersen fortsætter som salgsdirektør, men giver nu CEO-stafetten videre.

”Vi har haft troen på solceller som vedvarende og rentabel energikilde siden branchens spæde start i Danmark. Med stigende elpriser og øgede ønsker/krav til grøn omstilling, har KlimaEnergi haft medvind - eller solen i ryggen – særligt de seneste år. Det har været en vanvittig spændende vækstrejse og jeg er uendelig stolt af de resultater, vi i KlimaEnergi har formået at præstere – endda i et uroligt marked. Nu giver jeg med stolthed stafetten videre til Jørgen.

Hentet ind fra udlandet

Jørgen Peter Todsen har en baggrund som topleder, dels som General Manager i Dana Motion Systems, Italien og dels som topleder i flere stillinger i Danfoss Power Solutions. Jørgen har de seneste år boet og arbejdet i Italien og kommer således til KlimaEnergi med en solid international erfaring.

Jørgen Peter Todsen glæder sig til at komme i gang med arbejdet og få sin daglige gang på firmaets domicil i Egtved:

”Jeg glæder mig til at blive en del af holdet i KlimaEnergi og bidrage til en spændende og allerede særdeles velfungerende virksomhed i et hastigt voksende marked”.

”Jeg er også stolt over at skulle stå i spidsen for en virksomhed, der skaber grøn energi med markedets bedste solcelleanlæg. Samtidig ser jeg i KlimaEnergi en lang række dygtige og erfarne medarbejdere og nok nogle af Danmarks mest kompetente specialister i solcelleenergi. Medarbejderne samt Charlotte og Alex´ vision udgør grundstammen i væksten af KlimaEnergi.”

”Gennem mit tætte samarbejde med Alex og Charlotte og KlimaEnergi’s medarbejderne, vil jeg strukturere og udbygge virksomheden, så vi både følger med den meget store efterspørgsel og samtidig forstærker vores markedsledende position på det danske marked.”

I KlimaEnergi er vi sikre på, at vi med Jørgen Peter Todsen får en administrerende direktør, der vil gøre sit yderste for at sikre KlimaEnergi en fortsat markedsledende plads i den helt afgørende grønne omstilling.

Fra venstre: Ejerleder Charlotte Pedersen, Direktør Jørgen Peter Todsen, Ejerleder Alex Pedersen

________________________________________________________________

Fakta:

KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

Kontaktoplysninger: Salgsdirektør, Alex Pedersen, ap@klimaenergi.dk

Kontaktoplysninger: Tiltrædende direktør, Jørgen Peter Todsen, jpt@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down