Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
KlimaEnergi A/S søger sælger til at håndtere erhvervskunder

KlimaEnergi A/S sælger og monterer en række produkter fra de teknisk førende producenter af solceller, invertere og batteriløsninger. Da solenergi er et hastigt voksende marked, har vi brug for yderligere oprustning af sælgerteamet. 
 
Vi søger en kollega med erhvervssalgserfaring – gerne fra en stilling med kundeansvar og frihed til selv at kunne indgå aftaler. Et kendskab til byggeri og engros-kundesegmentet er en fordel, men ikke et must. Vi sørger for oplæring i produktsortiment og i interne arbejdsgange i forhold til vores totalleveringer. 
 
Vi søger en intern sælger, der: 
- sætter kunden i fokus og møder kunder, teamet og øvrige samarbejdspartnere i øjenhøjde 
- har en struktureret og systematisk tilgang til opgaver 
- kan jonglere med flere bolde i luften og kan lide at skabe synlige resultater 

- arbejder struktureret og efter firmaets politikker 
- har en positiv personlighed og bidrager aktivt til det gode miljø 
- Er holdspiller, der kan lide at medvirke til, at sammen er vi bedst 
 

Du vil indgå i et team af erfarne sælgere, der med udgangspunkt i et meget konkurrencedygtigt produktsortiment, leverer eftertragtede B2B og B2C-energiløsninger. Du vil have en bred berøringsflade med kolleger i huset - også med kolleger i vores søstervirksomhed Wellmore. 
 

Lidt om KlimaEnergi A/S 
KlimaEnergi A/S er en sund og velkonsolideret virksomhed, vores kerneområde er salg og montage af solcelleanlæg til private og erhverv. 
Vi startede med salg af solceller allerede tilbage i 2006 og har indtil nu monteret over 6.000 anlæg fordelt på hele Danmark, Grønland og Færøerne. Vi er ca. 50 ansatte, som er der for hinanden, vi er alle villige til at gå en ekstra meter for at levere anlæg og gøre kunderne tilfredse. 
Vi vægter et godt arbejdsmiljø med plads til alle, begejstring, humor og at grine højt. Vi har en attraktiv personalepakke med pensionsordning, helbredsforsikring, kantineordning mm. 
 
Er dette noget for dig og har du lyst til et spændende og udviklende salgsjob i branche med fremtid og i en stærk virksomhed med fart på?  

 
Send gerne en ansøgning til os på job@klimaenergi.dk hurtigst muligt, samtaler afholdes løbende. Vi ønsker ansættelse snarest muligt, men venter også gerne på den rigtige. 

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down