Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Salgssupporter søges til KlimaEnergi – Greveafdelingen

Salgssupporter søges til KlimaEnergi – Greveafdelingen 

KlimaEnergi A/S sælger og monterer på landsplan en række produkter fra de teknisk førende producenter af solceller, invertere og batteriløsninger. Da solenergi er et hastigt voksende marked, har vi brug for yderligere oprustning – denne gang til holdet i Greve. Vi søger en udadvendt, proaktiv salgssupporter med stærke kommunikative og administrative evner.  

Jobbet: 
I rollen som salgssupporter er det din primære funktion at stå for den administrative del af vores salgsarbejde.  En dagligdag med fokus på kundeservice, registrering af stamdata, dokumentation og backoffice support. 

Blandt opgaver kan nævnes: 

  • Modtage og kvalificere leads og kundehenvendelser. Digitalt såvel som per tlf. 
  • Sikre registrering i ERP-system 
  • Udarbejde tilbuds- og ordrebekræftelsesdokumenter 
  • Sikre opdatering og status på sager 
  • Deltage i projektplanlægning 
  • Udarbejde myndighedsdokumenter 
  • Udarbejde kvalitets- og afleveringsrapporter 
  • Deltage i projekter og arbejdsopgaver på tværs af organisationen 

Hvem er du? 
Du arbejder systematisk, vedholdende og har et skarpt øje for overholdelse af deadlines samt forståelse for vigtigheden af datakvalitet og disciplin i sagsgangene. Du har erfaring i kommunikation med mange forskellige interessenter og du trives med at yde en god service og være den, der skaber orden i en travl hverdag. Erfaring fra byggebranchen vil være en fordel, men er ikke et must. Vi sørger for oplæring i produktsortiment og i interne arbejdsgange i forhold til vores totalleveringer.  

Vi forventer, at du er en erfaren bruger af Officepakken, har stærke kommunikative evner og er teknisk velfunderet. Som person har du en positiv og stærk personlighed og bidrager aktivt til det gode miljø. Du kan arbejde selvstændigt, men er holdspiller og trives i et miljø, hvor vi spiller hinanden gode. 

Hvordan søger jeg?  
Kan du se dig selv i ovenstående og har du lyst til et spændende og salgssupporterjob i en virksomhed i stærk fremgang? En virksomhed med fokus på at skabe gode resultater i et miljø præget af begejstring og professionalisme med en uformel og humoristisk omgangstone? 
 
Så send gerne en ansøgning til os på job@klimaenergi.dk hurtigst muligt, samtaler afholdes løbende. Vi ønsker ansættelse snarest muligt, men venter også gerne på den rigtige. 

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down