Prøv vores solcelleberegner

Servicekoordinator søges til KlimaEnergi – Egtved

LUKKET FOR ANSØGNING

Servicekoordinator søges til KlimaEnergi – afdeling Egtved

Trives du i en udadvendt og koordinerende rolle, hvor du fungerer som bindeled mellem kunden og vores teknikere? Og har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for administration og kundeservice i en virksomhed i stærk fremgang? Som ny servicekoordinator i ’solskinsteamet’ sikrer du, at interne rutiner efterleves, og du skaber værdi for hele forretningen som smilende, struktureret nøgleperson. Firmaets ansigt udadtil overfor kunder og samarbejdspartnere – men også internt som det koordinerende bindeled, der sikrer dit tekniske bagland gode arbejdsvilkår og effektive, klare arbejdsopgaver i felten.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Håndtering af servicehenvendelser pr. tlf. og mail.
  • Koordinering af samarbejde med interne og eksterne elektrikere
  • Registrering og systemhåndtering af returvarer
  • Varetage fakturering
  • Være behjælpelig med guides/FAQ-dokumenter på ofte stillede spørgsmål
  • Vedligeholdelse af vores servicesystemer (med ekstern hjælp)
  • Administration af brugere i producentportaler 

Hvem er du?
Som udadvendt person med et stort servicegen og engagement, forstår du vigtigheden af at levere kundebetjening på højt niveau. Du arbejder ambitiøst og systematisk med hver enkelt sag - og selv i travle perioder mestrer du overblik og smil. Du har flair for at skabe gode kunderelationer og motiveres af at leve op til virksomhedens ambitiøse standard og vores kunders forventninger. Foruden dansk, evner du engelsk i tale i skrift, og du har meget gerne forståelse og erfaring for bogholderi og lagerstyring fra tidligere jobs.

Som person har du en positiv og stærk personlighed og bidrager aktivt til det gode miljø i huset. Du kan arbejde selvstændigt, men er holdspiller og trives i et miljø, hvor vi spiller hinanden gode.

Hvordan søger jeg?
Kan du se dig selv i ovenstående og har du lyst til et servicekoordinatorjob i en virksomhed i stærk fremgang? En virksomhed med fokus på at skabe gode resultater i et miljø præget af begejstring og professionalisme med en uformel og humoristisk omgangstone?

Så send gerne en ansøgning til os på job@klimaenergi.dk hurtigst muligt, samtaler afholdes løbende. Vi vækster fortsat og ønsker ansættelse snarest.

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

crossmenuarrow-down