Prøv vores solcelleberegner

Bogholder søges

Rutineret bogholder med administrativt overblik søges

Kan du forene bogholderi med administrative arbejdsopgaver? Og trives du i rollen som humørfyldt, serviceorienteret bindeled i en driftig virksomhed? Da solenergi er et hastigt voksende marked, har vi brug for endnu en kollega til vores velfungerende økonomi- og administrationsteam i Egtvedafdelingen – er det mon dig?

Om jobbet:

Der er tale om en selvstændig stilling, der spænder fra bogholderi til tværfaglige it-projekter og anden daglig drift, herunder også lagerstyring. Du kommer til at indgå i vores “shared service”-økonomiteam mellem de to søstervirksomheder: Wellmore A/S og KlimaEnergi A/S og dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Finansbogholderi
 • Kontoudtog og rykkerprocedurer
 • Lagerstyring
 • Fakturering
 • Bonusafregning
 • Indkøbsregistrering
 • Momsafregning
 • Lønbehandling og bogføring, registrering af fravær (Wellmore A/S og KlimaEnergi A/S)
 • Refusion
 • Pension
 • Indberetning til offentlige myndigheder

Hvem er du?
Vi søger en samarbejdsorienteret og serviceminded kollega, der sætter en ære i at levere i høj kvalitet og overholde deadlines. Du arbejder ambitiøst og systematisk med hver enkelt opgave - og selv i travle perioder mestrer du overblik og smil. Du har flair for at skabe gode relationer til interne og eksterne samarbejdspartnere og motiveres af at leve op til virksomhedens ambitiøse standarder. Du er proaktiv og tager ejerskab, nyder at være en del af et godt fællesskab og bidrager aktivt til det gode miljø i huset.

Fagligt fordrer jobbet erfaring fra tidligere jobs inden for administration, bogholderi og økonomi – og stiller endvidere krav til IT-kyndighed på brugerniveau, herunder MS Office og ERP-systemer, gerne lagerstyring.

Hvordan søger jeg?
Kan du se dig selv i ovenstående? og har du lyst til at blive en del en virksomhed med fokus på at skabe gode resultater i et humørfyldt miljø præget af begejstring og professionalisme?

Så send gerne en ansøgning til os på job@klimaenergi.dk hurtigst muligt – og senest den 16.01 2023. Samtaler afholdes løbende, for vi vækster fortsat og ønsker ansættelse snarest.

crossmenuarrow-down