B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Din guide til solpaneler i 2023

Hvilke solceller passer bedst til dig?


Vi forstår, at det kan være en udfordring at navigere i junglen af solcellepaneler, når man vil investere i en mere miljøvenlig fremtid. Derfor har vi sammensat en guide, der hjælper dig med at finde ud af, hvilke solcellepaneler der passer bedst til dig og dine behov.

Din tringuide:

1. Vær opmærksom på panelets farve
Vælg det rigtige panel baseret på farve. Der findes solcellepaneler i forskellige farver, der passer til forskellige tagtyper og udseender. Vælg det panel, der passer bedst til dit hus og stil.

2. Tag hensyn til dit budget
Solcellepaneler kan variere i pris afhængigt af størrelse, effektivitet og producent. Det er vigtigt at have en idé om dit budget og finde et solcelleanlæg, der passer til dit budget, samtidig med at det opfylder dine energibehov.

3. Overvej effektivitet
Solcellepaneler kan variere i effektivitet, og de mere effektive paneler er normalt dyrere. Overvej om det vil være en god investering på lang sigt at betale mere for et effektivt panel, da det kan betale sig i form at reducerede energiomkostninger over tid.

4. Vælg mellem monokrystallinske eller polykrystallinske paneler
Der er to hovedtyper af solcellepaneler, monokrystallinske og polykrystallinske. Monokrystallinske paneler er normalt mere effektive, men polykrystallinske er mere omkostningseffektive. Vælg det type panel, der passer bedst til dit budget.

5. Tjek garantier og service
Det er vigtigt at vælge solcellepaneler fra en producent med en god garanti og service. På den måde kan du være sikker på, at dine paneler vil fungere korrekt i mange år fremover, og at du vil få den nødvendige service, hvis der skulle opstå problemer.

Du kan også prøve vores solcelleberegner og få et direkte estimat på, hvilke og hvor mange solceller der er perfekte til dit brug.

________________________________________________________________

Gå til shoppen ->

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eler spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down