B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solenergi til privat i 2023?

Solenergi i 2023?
Som du måske allerede ved, er strømpriserne i øjeblikket ustabile og variable. Derfor kan en investering i solenergi være en attraktiv mulighed sammen med andre grønne varmekilde som varmepumper.

Men før du beslutter dig for at installere et solcelleanlæg på din ejendom, er der mange faktorer at overveje, herunder de praktiske regler for opsætning af solceller, afregning, solcelleafgift og tilskud til solceller.

3 Gode råd
Når det kommer til opsætning af solanlæg, er det vigtigt at kende de grundlæggende regler og retningslinjer. For at gøre dette kan du overveje at følge disse tre trin:

  1. Dan et overblik over din kommuneplan for at undersøge, om der er nogle lokale regler eller begrænsninger for montering af solceller på din private grund.
  2. Tal med en autoriseret solcellevirksomhed eller el-installatør for at få rådgivning om korrekt størrelse af solcelleanlægget.
  3. Læs bygningsreglementet om energiforsyningsanlæg i tilknytning til bygninger for at sikre at du overholder de gældende regler.

Hvad nu?
Når du har undersøgt og overholdt de praktiske regler, kan du begynde at overveje den mest optimale placering af dit solcelleanlæg.

I 2023 er øjebliksafregning, den eneste aktive afregningsgruppe. Øjebliksafregning indebærer, at du modtager en månedlig opgørelse for dit netto forbrug, som er forskellen mellem den el, du har brugt og solgt. Overskudproduktionen sælges til elnettet, og hvis du bruger mere end du producere, vil den manglende strøm købes fra elnettet.

Endeligt er der tilskud til solceller, som kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne ved installation. Så sørg for at undersøge og drage fordel af disse tilskud.

Der er mange faktorer at overveje, når det kommer til investering i solceller. Men med den rigtige rådgivning og planlægning kan du drage fordel af alle de goder, som solenergi kan tilbyde.

________________________________________________________________

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eler spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down