Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Hvad kan jeg bruge min overskudsstrøm til?

Hvad kan jeg bruge min overskudsstrøm til?
Overskudsstrøm er noget, som flere og flere danskere oplever i takt med, at flere vælger at investere i solceller. Men hvad kan man egentlig bruge overskudsstrømmen til, og er der nogle gode investeringer, som man kan gøre med den?

En oplagt måde at udnytte overskudsstrømmen på er ved at investere i et ude spa. Udespaer er blevet utroligt populære i de seneste år, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med et ude spa kan du nemlig skabe din egen lille oase i haven, hvor du kan slappe af og nyde livet. Men udespaer kræver strøm, og her kan overskudsstrømmen komme til sin ret. Ved at bruge overskudsstrømmen til at opvarme vandet til din ude spa, kan du nemlig spare mange penge på din elregning, samtidig med at du nyder et dejligt spabad.

Oplader til elbil
En anden måde at udnytte overskudsstrømmen på er ved at investere i en lader til elbil. Elbiler er blevet mere udbredte, i sammenhæng med at tilgængeligheden er blevet mere spredt i Danmark. Ved at bruge overskudsstrømmen til at lade din elbil op, kan du nemlig spare mange penge på din benzinregning, samtidig med at du gør noget godt for miljøet.

Hvis ikke du har brug for overskudsstrømmen til at opvarme vandet i din ude spa, eller til at lade din bil op, kan du også vælge at sælge strømmen tilbage til elnettet. På den måde kan du få en god pris for din overskudsstrøm.

Men hvordan kan man sikre sig en god pris på sin strøm?
En god måde at få en forbedret pris for sin overskudsstrøm, er ved at tilmelde sig en el-aftale med en aggregater. En aggregater er en virksomhed, som køber overskudsstrøm fra private, samler den i store mængder og sælger den videre til større energiselskaber. På den måde kan man som privatperson få en god pris for sin overskudsstrøm.

Det er op til den enkelte at beslutte sig for hvor de vil bruge deres overskudsstrøm. Men ved at investere i et ude spa, en elbil eller ved at sælge overskudsstrømmen tilbage til elnettet, kan man både spare penge og gøre noget god for miljøet.

________________________________________________________________

Overvejer du solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eler spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down