Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solceller og vejrforhold - hvad du skal vide.

Solceller og vejrforhold
I Danmark er vejrforholdene varierende og uforudsigelige. Solrige dage kan hurtigt blive til overskyede og regnfulde dage, og det kan have stor indflydelse på dit solcelleanlægs effektivitet. Vi dykker ind i hvordan vejrforhold påvirker dine solceller, og hvad du kan gøre for at optimere din energiproduktion.

Solkraft og skyer - Det er en almindelig forståelse, at solceller ikke producerer strøm på en overskyet dag. Faktisk producerer solceller stadig energi på en overskyet dag, selvom mængden kan være lavere end på en solrig dag. Skyer kan absorbere og sprede sollys, og det kan påvirke mængden af lys, der når ind til dine solceller.

Regn og sne - kan også påvirke dit solcelleanlægs ydeevne. Regnen kan skylle snavs og støv væk fra dine solceller og øge deres effektivitet, mens sne kan dække solcellerne og nedsætte deres effektivitet. Det er vigtigt at bemærke, at moderne solceller er designet til at tåle belastningen fra sne, så du behøver normalt ikke at bekymre dig om at fjerne det.

Vind og storme - Vind og storme kan også have en indvirkning på dit solcelleanlæg. Hvis dine solceller er monteret på taget, skal de være fastgjort ordentligt for at modstå vindens kræfter. Det er også vigtigt at sikre, at din solcelleinstallation er installeret i overensstemmelse med lokale bygningsreglementer for at modstå stærke vindstød og storme.

Optimering af din solcelleydelse - Selvom du ikke kan kontrollere vejrforholdene, kan du tage skridt for at optimere din solcelleydelse. En måde at gøre det på er at sørge for regelmæssig rengøring af dine solceller for at fjerne snavs og støv.

Vejen til en mere bæredygtig fremtid indebærer at bruge vedvarende energikilder som solenergi. Mens vejrforholdene kan have en indflydelse på dit solcelleanlægs ydeevne, er der skridt, du kan tage for at optimere din energiproduktion.

________________________________________________________________

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down