Prøv vores solcelleberegner

KlimaEnergi A/S får certifikat for producentansvar for solcellepaneler og industribatterier.

Klimaenergi A/S har modtaget en certificering for producentansvar med solcellepaneler og industrielle batterier og akkumulatorer. Certificeringen er udstedt af Elretur og videre bekræfter vores grønne ansvar.

Vi er stolte over at have opfyldt alle kravene og takker Elretur for deres garanti for legitime affaldsstrømme og kvalitet i data og registreringer. Vi tager vores medansvar seriøst og vil fortsat arbejde på at sikre mere og bedre genanvendelse og genbrug af elektrisk og elektronisk affald.

Vores samarbejde med Elretur er afgørende for at kunne varetage producentansvaret, og vi er stolte over at have dem som vores partner. Som medlem af Elretur tager vi også medansvar for at fremme mere bæredygtige og cirkulære løsninger, der øger genanvendelsen og genbrugen af elektronisk affald.

Vi vil fortsat fokusere på at forbedre vores indsats for bæredygtighed og miljøbeskyttelse og arbejde imod en mere bæredygtig fremtid.

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down