Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solceller i Danmark

Hvorfor det er en god investering.

Selvom Danmark ikke er kendt for sit solrige vejr, har solcelleanlæg stadig vist sig at være en rentabel og miljøvenlig måde at producere elektricitet på. Danmark er et ideelt sted at investere i et solcelleanlæg af flere årsager - For det første har Danmark et meget højt elforbrug per indbygger i forhold til andre lande. Det skyldes primært, at Danmark har store industrier og en høj levestandard. Baseret på det høje forbrug kan man antage at der er et stort potentiale for solenergi til at dække en stor del af Danmarks energibehov og samtidig reducere afhængigheden af fossile brændstoffer.

For det andet er solcelleanlæg i Danmark rentable på grund af "nettoafregningsordningen", som er en ordning, hvor overskudstrømmen fra solcelleanlægget kan sælges tilbage til elnettet. Det betyder altså at et solcelleanlæg ikke kun reducere ens elforbrug, men også kan give en ekstra indtægt.

Der er for det tredje kommet et øget forkus på miljøvenlig energi og bæredygtighed i Danmark. Danskere er kendt for at være miljøbevidste, og mange er villige til at investere i miljøvenlige løsninger, herunder solcelleanlæg. Med den stigende efterspørgsel kan det dog være en idé at handle hurtigt, før der kommer øget regulering og højere priser.

Hvad angår antallet af solcelleanlæg i Danmark sammenlignet med andre lande, viser undersøgelser, at Danmark ligger i den høje ende. Ifølge en rapport fra CPHPost har Danmark i 2022 dækket 6% af landets strømforbrug med solenergi, og det forventes at stige med over 10% i 2023.

Solcelleanlæg er en god investering for danskere, der ønsker at spare penge på deres elregning, tjene penge på overskudsstrøm og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Med den stigende interesse og høje potentiale i Danmark er det vigtigt at handle hurtigt, før priserne og reglerne strammer til.

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eler spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down