Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solenergi og spabad

Sådan bruger du solenergi til dit spabad og øger dit velvære.

Solenergi er en fornybar energikilde, der kan hjælpe dig med at dække energiforbruget til dit spabad. Ved at bruge solenergi over traditionel elektricitet kan du spare penge på din energiregning, samtidig med at du reducerer dit CO2 aftryk.

En måde at bruge solenergien på i forbindelse med dit spabad er ved at installere et solcelleanlæg, som kan genere den elektricitet som du har behov for. Anlægget kan ikke kun bruges til at dække dit spabads energiforbrug, men kan også hjælpe med at nedsætte dit samlede energiforbrug i hjemmet.

Når du bruger solenergi til dit spabad, kan du også tage fordel i de naturlige varmevekslinger mellem solen og jorden. For at optimere dit spabads energiforbrug kan du installere et ur til at styre, hvornår dit spabad skal opvarmes. På den måde kan du sørge for, at det kun opvarmes, når der er rigeligt med solenergi til rådighed.

At bruge solenergi til dit spabad øger dit komplette velvære. Opvarmer man sit spa med solenergi spiller det en positiv rolle i luftforurening, hvilket kan have en god effekt på dit helbred og velvære.

Som en ekstra bonus kan du også bruge det overskydende energi, som dit solcelleanlæg producere, til at dække andre energiforbrug i hjemmet, såsom belysning eller opvarmning af huset.

Solcelleenergi til dit spabad er en smart, bæredygtig og nymoderne måde at øge sit velvære, og man kan ovenikøbet spare penge på lang sigt.

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eler spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dkBesøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down