Prøv vores solcelleberegner

Solcelleanlæg nr. 10.000

KlimaEnergi når milepæl med 10.000 solcelleanlæg.

Som en af de førende leverandører af vedvarende energi, kan KlimaEnergi nu fejre en stor milepæl med installationen af solcelleanlæg nr. 10.000!

Den imponerende bedrift vidner om KlimaEnergis vedholdende engagement i at skabe en bæredygtig fremtid gennem udnyttelse af vedvarende energi. Det 10.000’ende solcelleanlæg blev placeret i den skønne by, Jelling, og markerer den enorme vækst, KlimaEnergi har gennemlevet siden virksomhedens første montering i 2006.

Dagen blev på fineste vis fejret med kage, godt humør, latter og selvfølgelig en masse sol.

Opsætning og montering af solceller er ikke nogen afvigelse fra den daglige drift i KlimaEnergi, men alligevel har stoltheden hurtigt spredt sig blandt de ansatte:

”Vi er i KlimaEnergi meget stolte over at have nået den vigtige milepæl i udviklingen af vedvarende energi. Der er en utrolig stolthed, og vi ser frem til at fortsætte med at skabe positive forandringer for miljøet og samfundet fremadrettet”.

KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi, og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og erhverv.

For rådgivning eler spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dkcrossmenuarrow-down