Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Fremtiden for vedvarende energi: Trends og innovationer

Fremtiden for vedvarende energi.
Verden står i kamp med en klimakrise, og det er op til os at gøre indsats. Vedvarende energi er et af de mest kraftfulde værktøjer som vi har til at bekæmpe klimaforandringer, og for at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Solenergi, vindenergi og geotermisk energi er rene, vedvarende og overflodige energikilder. De producerer ikke de samme emissioner som fossile brændstoffer, så de bidrager ikke til global opvarmning. Faktisk kan de hjælpe med at reducere mængden af kuldioxid i atmosfæren.

Brugen af vedvarende energi kan også hjælpe med at reducere luftforurening. Forbrænding af fossile brændstoffer udleder skadelige forurenede stoffer i luften, hvilket kan forårsage luftvejs- og kredsløbssygdomme. Vedvarende energikilder producerer ikke forurenede stoffer, så de kan hjælpe med at reducere sundhedsrisiciene forbundet med luftforurening.

Vedvarende energi kan også hjælpe med at reducere vores afhængighed af udenlandsk olie. Ved at tage brug af vedvarende energi kan vi mindske vores afhængighed af olie fra andre lande og skabe en mere selvstændig og sikker energiforsyning.

Vedvarende energi skaber løbende også arbejdspladser og stimulere økonomisk vækst. En investering i ren energi kan både skabe job inden for opførelse, installation og vedligeholdelse. Det kan i sig selv være med til at støtte lokale økonomier og skabe en mere bæredygtig fremtid.

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eler spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down