Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Fremtidens kraftfulde lagringssystemer

Solenergi revolutionere vores måde at producere og forbruge energi på, og batterier spiller en afgørende rolle i det sammenhæng.

I solcelleanlæg kan der tilvælges flere typer af batterier, som anvendes til at lagre den overskydende solenergi til senere brug. Nogle af de mest populære batterityper er:

Bilsyrebatterier er en af de ældre og mest almindelige batterityper. De er pålidelige og økonomiske, men har generelt en begrænset levetid og er tunge.

Lithium-ion-batterier er blevet populære på grund af deres høje energitæthed, lette vægt og lange levetid. De bruges i alt fra bærbare enheder til elbiler og solcelleanlæg.

Saltvandsbatterier er en super miljøvenlig løsning og har en lang levetid. De er også sikre og kan genbruges uden nogen sundhedsrisici.

Fordelene ved at investere i et mere avancerede og udviklet batteri kan være øget energilagring. Avancerede solbatterier har en større kapacitet til at lagre energi fra solpaneler. Det giver dig muligheden for at opbevare mere overskydende solenergi og bruge den, når solen skinner, eller når behovet er størst.

Jo bedre et batteri, jo bedre en ydeevne. Avancerede batterier tilbyder højere effektivitet og opladningshastighed. Det betyder også, at du kan udnytte mere af den solenergi du generer, og reducere spildet.

Hvis der opstår strømproblemer kan avancerede batterier også fungere som en back-up strømkilde. Det vil sige, at du kan opretholde vigtige funktioner i dit hjem eller virksomhed og undgå ulejligheden ved strømafbrydelser.

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down