Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Elregninger stiger fra d. 1 juli 2023

Er du klar over, at elregningerne for private husstande stiger fra d. 1 juli 2023?
Det er vigtigt at være opmærksom på udviklingen, da den vil påvirke din økonomi og fremtidige elregninger markant.

Folketinget har i det første halvår af 2023 midlertidigt fjernet elafgiften, hvilket har fremvist en kunstig lav elpris. Men fra d. 1 juli 2023 genindføres afgiften, hvilket resulterer i en stigning (87,5 øre pr. kWh + moms) svarende til 4 - 4500 kr. om året for en gennemsnitlig familie i Danmark. Det er bestemt afgørende at være forberedt på ændringen for at undgå ubehagelige overraskelser på de fremtidige elregninger.

En anden faktor, der også bidrager til stigningen i elpriser, er lukningen af atomkraftværker i Tyskland. Lukningen resulterer i færre mængder af billig el på markedet, hvilket skubber elpriserne opad. Det er en uundgåelig konsekvens af den grønne omstilling, som har fokus på mere bæredygtige energikilder. Men selvom det er en positiv udvikling for miljøet, kan det meget vel ende med at have en indvirkning på vores økonomi.

Forandringen kommer sandsynligvis til at være tydeligst til efteråret 2023, da danskerne ofte betaler elregninger kvartalvis.

Når det kommer til at tackle stigende elpriser og bidrage til en bæredygtig fremtid, er det vigtigt at have de rette værktøjer ved hånden. Vi forstår, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyet solcelleløsninger, der passer perfekt til din bolig og økonomi.

Vores erfarne team af solcelle eksperter er ivrige efter at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, der passer til dine behov og mål. Vi gør det nemt for dig at komme i gang med solenergi, uanset om det er til at dække dine daglige energibehov eller til at maksimere din besparelse på lang sigt.

Så hvorfor vente?

Tag kontrol over din elregning og bidrag til en mere bæredygtig fremtid i dag. Kontakt os for at få mere information og et uforpligtende tilbud.

Du kan også booke en rådgivning med en af vores eksperter her:

________________________________________________________________________________________________________________

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eler spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down