Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Strategic Buyer

Strategic Buyer til KlimaEnergi A/S, Danmarks førende solcelleekspert.

Er du en kompetent operationel indkøber med potentiale og lyst til at arbejde med strategisk indkøb, så er du måske vores nye kollega!

KlimaEnergi A/S ønsker at styrke indkøbsfunktionen og er derfor på udkig efter en kollega, der kan varetage indkøb på operationelt og strategisk niveau fra europæiske og asiatiske leverandører.

Som vores nye Strategic Buyer, bliver du en del af en stærk organisation med 51 kollegaer. Vi tilbyder dig en jobmulighed i et spændende fagligt miljø og i en organisation i stor udvikling, hvor fleksibilitet og et arbejdsliv i balance, er højt prioriteret.

Du vil få ansvar for:

  • Indkøb og leverandøropfølgning
  • Indkøb til projekter (PTO)
  • Udvælgelse af nye leverandører og produkter
  • Gennemførelse af udbud (årsaftaler og projektindkøb)
  • Forhandling med leverandørerne (Pris, betalings- og leveringsbetingelser)
  • Oprettelse af varer og kvalitetssikring af data i ERP-systemet
  • Lagerstyring i samarbejde med lagerchefen
  • Beregning af forecast og minimumslager
  • Implementering af bæredygtig værdikæde

Kvalifikationer:

Du er uddannet indkøber, har erfaring med operationelt og strategisk indkøb og har interesse i grøn energi. Det er vigtigt, at du er struktureret og god til opfølgning.

Du er en stærk forhandler, hvor du, med din imødekommende tilgang, skaber tillidsfulde relationer til dine kollegaer og leverandører. Du har gennemslagskraft, er ikke bange for at udfordre status quo og trives med at arbejde selvstændigt.

Du har stærke administrative kompetencer med høj datadisciplin, arbejder struktureret og metodisk med en saglig tilgang. Din faglighed, kombineret med gode kommunikative evner, forretningsmæssigt flair samt en ansvarsbevidst og struktureret tilgang, gør dig til den kollega, KlimaEnergi søger.

Endelig forventer vi, at du er nysgerrig, har gode analytiske evner samt, at du er stærk i Excel. Kendskab til ERP-systemer vil absolut være en fordel. Dansk og engelsk mestrer du på højt niveau i både skrift og tale.

Du skal have lyst til at vægte samarbejdet med kollegaer og samarbejdspartnere højt.

Lidt om KlimaEnergi A/S 

KlimaEnergi A/S er en sund og velkonsolideret virksomhed, vores kerneområde er solcelleløsninger til private, erhverv og engros. 
Vi startede med salg af solceller allerede tilbage i 2006 og har indtil nu monteret over 10.000 anlæg fordelt i hele Danmark. Vi er ca. 51 ansatte, som er der for hinanden. Vi er alle villige til at gå en ekstra meter for at levere anlæg og gøre kunderne tilfredse. 
Vi vægter et godt arbejdsmiljø med plads til alle, begejstring, humor og at grine højt. Vi har en attraktiv personalepakke med pensionsordning, helbredsforsikring, kantineordning mm. 

Vi tror på, at arbejdsglæde ikke kommer af sig selv – til gengæld tror vi også på, at den smitter. Så vi forventer (både af os selv og af dig), at vi sammen skaber et miljø, hvor arbejdsglæden er i højsædet side om side med kvalitet, ansvarlighed og engagement.
 
Er dette noget for dig og har du lyst til et spændende og udviklende job i branche med fremtid og i en stærk virksomhed med fart på?  

Send gerne din ansøgning og CV til job@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down