B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
DMI's sommerprognose for 2023

En varm sommer i vente.

Dansk meteorologisk institut har netop offentliggjort deres sæsonprognose for sommeren 2023, og den ser lovende ud. Forvent masser af solskin, varme og tørre dage i vente.

Højtryk over Nordeuropa vil dominere vejrforholdene og sikre stabilitet og tørt vejr. Det betyder, at vi kan se frem til solrige og behagelige dage, hvor man kan nyde udendørs aktiviteter og lade solen oplade på fuld kraft.

Selvom prognosen generelt peger på solrigt vejr, kan der stadig forekomme perioder med ustadigt vejr. Nogle gange kan højtrykket forskydes nordpå, hvilket kan medfører skyer og mulighed for regn- eller tordenbyger.

DMI's sæsonprognose giver et glimrende overblik over mulighederne for at nyde solen og alt det, den har at tilbyde. Solen er ikke kun en kilde til naturlig lys og varme, men den spiller også en vigtig rolle for vores miljø. Solenergi er en bæredygtig og ren energikilde, og med en solrig sommer i vente kan vi udnytte solens kraft til at generere elektricitet og bidrage til en grønnere fremtid.

Der er mange faktorer, tilstande i atmosfæren og havet, rundt om hele kloden, der påvirker vores vejr flere måneder frem i tiden, og det er altid svært at vide, hvilke faktorer, der bliver de styrende. De beregnede langtidsprognoser skal derfor altid tolkes som et bedste bud på vejret den kommende tid. Derudover vurderer langtidsmeteorologen også, hvordan andre tilstande kloden rundt kan indvirke på vejret på vores breddegrader. Det er nemlig ikke altid, at prognoserne fanger disse signaler i tide.

Læs hele DMI's sommerprognose her

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eler spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down