Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Spar penge og få en grønnere fremtid med et solcelleanlæg.

Alle de gode grunde.
Drømmer du om et hjem, der er grønnere, mere økonomisk og uafhængigt af traditionelle energikilder? Et solcelleanlæg er løsningen, der kan hjælpe dig med at reducere dit CO2-fodaftryk, spare penge på energiregningerne og øge værdien af dit hjem.

Solcelleanlæg er ikke kun en smart måde at producere elektricitet på, de er også et skridt mod at bekæmpe klimaændringerne og bevare vores miljø. Ved at konvertere sollys til ren og vedvarende energi, reducerer solpaneler din husstands emissioner betydeligt. Mens traditionelle energikilder som kul og naturgas bidrager til klimaændringerne med deres skadelige drivhusgasser, er solenergi helt fri for sådanne forurenende stoffer. Ved at investere i solpaneler gør du en aktiv indsats for at beskytte vores planet og skabe en bæredygtig fremtid.

Solcelleanlæg er ikke kun gode for miljøet, de er også gode for din økonomi. Ved at generere gratis elektricitet fra solen kan solpaneler reducere dine energiregninger markant. Du vil nyde godt af lavere omkostninger til el og opvarmning af vand, hvilket resulterer i betydelige besparelser hver måned. Udover de løbende besparelser kan solpaneler også øge værdien af dit hjem. En undersøgelse fra Lawrence Berkeley National Laboratory har vist, at huse med solpaneler i gennemsnit bliver solgt for 4,1% mere end huse uden solpaneler. Potentielle købere vægter energieffektive og bæredygtige løsninger højt, hvilket gør solpaneler til en investering, der kan betale sig selv mange gange.

Kunde reference fra 4,5 kWh solcelleanlæg.
Kim var begejstret, da han valgte at få installeret solceller på sit hus. Efter en grundig gennemgang af hans energiforbrug og tagets egnethed til solceller, blev han informeret om, at hans kommende solcelleanlæg på 4,5 kWp ville producere ca. 4500 kWh energi om året.

Kim er yderst tilfreds med sin beslutning om at investere i et solcelleanlæg. Takket være solcellerne forventes Kim at spare omkring 9.000 kr. om året på sin elregning. De besparelser åbner op for mange muligheder. Han kan vælge at investere pengene i andre energieffektive løsninger til sit hjem og dermed reducere det samlede energiforbrug og yderligere nedbringe omkostningerne på lang sigt. Alternativt kan han bruge besparelserne til at dække andre udgifter eller til at betale eventuel gæld, hvilket giver ham økonomisk frihed og tryghed.

reference

Takket være installationen af solcellerne har Kim ikke kun opnået økonomiske besparelser, men han har også bidraget til en betydelig reduktion af CO2-udledningen. Solenergi er en ren og grøn energikilde, der ikke udleder skadelige drivhusgasser under produktionen.

Med sit solcelleanlæg forventes Kim at spare omkring 1 tons CO2 om året. Dette svarer til at fjerne cirka 0.8 personbiler fra vejene eller til at plante omkring 40 træer.

Derudover har solpanelerne øget værdien af Kims hjem. Overvejer han at sælge huset i fremtiden, kan han være overbevist om, at solpanelerne vil gøre det mere attraktivt på markedet. Potentielle købere er ofte villige til at betale en højere pris for et energieffektivt hjem med solpaneler, da de forstår fordelene ved at have en pålidelig og bæredygtig energikilde.

Solpaneler er ikke kun en teknologisk fremskridt, men også en mulighed for at tage aktiv del i den grønne revolution. Ved at installere solpaneler på din bolig kan du reducere dit CO2-fodaftryk, spare penge på energiregningerne og øge værdien af dit hjem. Solenergi er en ren og vedvarende kilde, der giver dig uafhængighed fra traditionelle energileverandører og hjælper med at bevare vores miljø.

Investeringen i solpaneler betaler sig på flere fronter, og du kan nyde godt af langsigtede besparelser og en mere bæredygtig livsstil. Tag det første skridt mod et bæredygtigt hjem ved at udforske mulighederne for solpanelinstallation og bliv en del af den grønne bevægelse i dag.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eler spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down