B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Den sociale indvirkning af solenergi i Danmark.

Solenergi og det socioøkonomiske aspekt i Danmark.

Solenergi har ikke kun en positiv indvirkning på miljøet, men det kan også skabe betydelige sociale fordele. I Danmark har solcelleteknologi bidraget til adgang til bæredygtig energi, reduktion af energifattigdom, jobskabelse og økonomisk vækst samt bæredygtig udvikling af landdistrikter.

Solenergi giver mulighed for adgang til bæredygtig og ren energi. I Danmark har solcelleanlæg gjort det muligt for flere mennesker at producere deres egen elektricitet og reducere afhængigheden af traditionelle energikilder. Dette bidrager til at skabe mere energiuafhængige samfund og giver mulighed for bæredygtig udvikling.

Andelen af elproduktion fra sol i forhold til elforbrug steg fra 3,6 procent i 2021 til 6,2 procent i 2022. Primært på grund af rekordhøj ny solkapacitet, og der forventes yderligere stigning i 2023.


Solenergi kan være en gamechanger for mennesker, der lider af energifattigdom. Ved at installere solcelleanlæg på offentlige bygninger, sociale boliger eller i mindre udviklede områder kan man sikre adgang til billigere og renere energi. Dette kan medvirke til at reducere energiomkostninger og forbedre levestandarden for sårbare samfundsgrupper.

Solenergiindustrien skaber arbejdspladser og bidrager til den økonomiske vækst. I Danmark har solenergisektoren oplevet en stigende efterspørgsel efter installation, vedligeholdelse og service af solcelleanlæg. Dette har skabt nye jobmuligheder og styrket den grønne økonomi. Med væksten i solenergisektoren øges behovet for kvalificeret arbejdskraft. Det betyder, at der er muligheder for uddannelse og kompetence opbygning inden for solcelleteknologi. Dette giver en chance for at opnå specialiserede færdigheder og bidrage til den grønne omstilling.

Solenergi kan spille en afgørende rolle i bæredygtig udvikling af landdistrikter. Ved at bringe solcelleteknologi til mindre udviklede områder kan man forbedre energiforsyningen, skabe nye beskæftigelsesmuligheder og øge livskvaliteten for de lokale samfund.

Lad os fortsætte med at udforske de mange fordele ved solcelleteknologi og fremme den grønne omstilling i vores samfund.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down