Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Dit hus stiger i værdi med solceller, men hvorfor?

Vælg en vedvarende kilde.
I de seneste år har ideen om økonomisk overkommelige og favorable muligheder for vedvarende energi vundet stor popularitet blandt danske boligejere. Med et stærkt fokus på at generere ren energi tilbydes der alternative løsninger for dem, der ønsker at spare penge på deres energiregninger, sikre en overbevisende strømkilde og bidrage til en bæredygtig miljøindsats.

Men hvorfor stiger mit hus i værdi?
En af de mest overbevisende fordele ved vedvarende energi til private hjem er besparelser på omkostningerne. Solenergi er det mest populære valg for boligejere, der ønsker at reducere deres CO2-udledning, da det bliver mere økonomisk overkommeligt.

Konventionelle energikilder som olie og gas svinger ofte i pris og er i sig selv inflationære, men solenergi giver boligejere mulighed for at reducere deres energiregninger og opnå langsigtede besparelser. Når ekstreme vejrforhold bliver hyppigere, giver overgangen til vedvarende energi også sikkerhed og pålidelighed.

Danskere kender alt for godt til den uforudsigelige natur af et aldrene elnet. Vedvarende energisystemer som solenergi er meget mere troværdige og kan problemfrit kombineres med et solbatteri, der sikrer tryghed uden strømafbrydelser.

Og selvfølgelig er vedvarende energi langt mere gavnligt for miljøet. Solpaneler udnytter f.eks. solens energi til at genere elektricitet. Det reducerer markant vores afhængighed af ikke vedvarende energikilder som kul og naturgas, der er store bidragsydere til drivhusgasemissioner.

Højtydene solcelleanlæg kræver minimal vedligeholdelse og er meget omkostningseffektive, hvor de fleste boligejere oplever en tilbagebetaling af deres investering på blot få år. Solpaneler er nemme at installere og kan tilpasses til at producere præcis den mængde energi, dit hjem har brug for. Når de kombineres med et solbatteri, bliver solenergi en af de mest robuste former for energi tilgængelig i dag.

Når det kommer til at vælge en autentisk udbyder af vedvarende energi, er KlimaEnergi det oplagte valg.
Når du vælger KlimaEnergi får du:

1. Ekspertise og erfaring

  • KlimaEnergi har års erfaring inden for vedvarende energiløsninger og har opbygget et stærkt ry for kvalitets ekspertise og professionel service. Vores team består af specialister som er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit hjem og dine behov.

2. Tilrettelagte løsninger

  • Vi forstår, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi tilrettelagte løsninger, der passer præcist til dine behov.

3. Kvalitetsprodukter

  • KlimaEnergi arbejder kun sammen med førende producenter af vedvarende solenergi, hvilket sikrer, at du får adgang til produkter af høj kvalitet og gennemsigtighed. Du kan være tryg ved, at din investering vil give langvarige fordele.

4. Omkostningseffektivitet

  • Ved at vælge os som din udbyder af solenergi får du adgang til konkurrencedygtige priser og attraktive finansieringsmuligheder. Det hjælper dig med at finde den mest omkostningseffektive løsning, der sparer dig penge på lang sigt.

5. Personlig support og service

  • Hos KlimaEnergi værdsætter vi personlig support og kundeservice. Vores dedikerede team er altid klar til at besvare dine spørgsmål, give rådgivning og sikre, at din oplevelse med solenergi er problemfri og tilfredstillende.

Ved at vælge KlimaEnergi som din solleverandør, kan du være sikker på at få den bedste løsning til dit hjem, samtidig med at du bidrager til en bæredygtigt fremtid. Vælg KlimaEnergi og gør en forskel for både dit hjem og miljøet.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down