Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Overvejer din virksomhed solceller?

Solceller til din virksomhed?
I dagens stadigt mere grønne verden er virksomheders søgen efter bæredygtige energiløsninger mere presserende end nogensinde før. Solenergi har vundet stor popularitet som en af ​​de mest lovende former for vedvarende energi. Hvis din virksomhed overvejer at investere i solceller, er her nogle vigtige overvejelser, du bør være opmærksom på.

Et solcelleanlæg kan give din virksomhed adskillige fordele. For det første kan det reducere afhængigheden af ​​traditionelle energikilder og hjælpe med at spare penge på energiregningen. Desuden kan solceller bidrage til at mindske virksomhedens CO2-udledning, hvilket er vigtigt i dagens miljøbevidste samfund.

Installationen af et solcelleanlæg kræver omhyggelig planlægning og vurdering af flere tekniske aspekter. Her er nogle af de vigtigste faktorer, du bør tage i betragtning:

  • Anlægsstørrelse: Beslutning om anlæggets størrelse afhænger af din virksomheds specifikke behov og forbrugsmønster. En nøjagtig analyse af dit forbrug er afgørende for at sikre, at anlægget passer til dine behov.
  • Orientering og hældning: For at optimere solcelleeffektiviteten bør orienteringen være mod syd og panelerne have en passende hældning. Dog kan der være individuelle faktorer, der påvirker disse forhold og kræver en tilpasning.
  • Økonomiske aspekter: Overvej tilslutningsbidrag og rådighedstariffer, der kan påvirke den samlede økonomi ved installationen af solceller. En grundig vurdering af disse omkostninger er nødvendig for at træffe en informeret beslutning.

Ud over de økonomiske fordele er det vigtigt at huske på de miljømæssige aspekter af solceller. Ved at investere i solenergi reducerer din virksomhed sin CO2-udledning og viser et aktivt engagement i at bevæge sig mod en bæredygtig fremtid. Dette kan også bidrage til at opbygge en positiv virksomhedsprofil og styrke dit omdømme blandt kunder og samarbejdspartnere.

Solceller er en attraktiv mulighed for virksomheder, der ønsker at investere i grøn energi og opnå økonomiske og miljømæssige fordele. Ved at tage hensyn til de vigtige faktorer og søge professionel rådgivning kan din virksomhed træffe en informeret beslutning om at investere i solceller.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down