Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Danske tariffer stiger i 2023 - Hvad betyder det for dig?

Danske tariffer stiger i 2023.
Elprisen har været et varmt emne i det seneste halvandet år, og desværre fortsætter stigningerne. Energikrisen har ført til uforudsete prisstigninger på el, som har påvirket danskernes økonomi. Men hvad betyder de kommende tarifstigninger i 2023, og hvordan påvirker det dig som forbruger?

Netselskaberne, der står for forsyningen af el, har meddelt, at deres tariffer vil stige i det kommende år. Selvom regeringen har iværksat tiltag for at gøre elprisen mere overkommelig, er der stadig elementer, de ikke kan kontrollere.

Hvordan ser de nye tariffer ud?
Tarifferne varierer fra netselskab til netselskab, men er generelt begyndt at stige siden d. 1. januar. En ny tarifmodel vil også blive indført, hvor der skelnes mellem spidslast, højlast og lavlast, samt forskellige priser mellem sommer og vinter. Privatkunder betaler normalt den højeste tarif, mens erhvervskunder afhængig af størrelse kan opnå mere fordelagtige priser.

Hvad betyder det for dig?
Tarifstigningerne kan have indvirkning på din elregning afhængig af dit forbrug og hvilken tarif du betaler. Det er vigtigt at være opmærksom på disse ændringer for at undgå overraskelser på økonomien. Selv mindre stigninger i tariffer og det månedlige abonnement kan have en effekt på din samlede udgift til el.


Hvorfor kommer tarifstigningerne nu?
De øgede tariffer skyldes primært stigninger i elprisen og behovet for at differentiere mellem sommer og vinter tariffer. Vinterperioden har generelt højere forbrug, hvilket påvirker prisen. Samtidig er Danmark afhængig af vedvarende energikilder, som ikke altid kan matche det øgede forbrug om vinteren. Udfordringer med forsyningen af ikke-vedvarende energikilder har også bidraget til stigningerne. Selvom tarifstigningerne kan være uundgåelige, er der skridt, du kan tage for at mindske din elregning. Overvej at optimere dit energiforbrug og investere i energieffektive løsninger som f.eks. solcelleanlæg. KlimaEnergi kan hjælpe dig med at finde de bedste løsninger til at reducere dit elforbrug og gøre det mere bæredygtigt.

Som eksperter inden for grøn energi og solcelleløsninger kan KlimaEnergi vejlede dig i at træffe de rigtige valg for at minimere din afhængighed af det stigende tarifniveau. Vi tilbyder tilpassede løsninger til både private og virksomheder, der ønsker at spare penge og bidrage til en bæredygtig fremtid.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down