Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Optimer din gård med solenergi

Få gavn af solenergi som landmand.
Solenergi har for alvor fanget landmændenes interesse som en attraktiv mulighed for at udnytte deres jord til mere end blot afgrøder. Flere landbrugsorganisationer og landmænd melder om stor interesse for solceller på deres landbrugsarealer.

Solenergi er ikke kun forbeholdt byområder og private hjem. Som landmand kan du også drage fordel af solens kraftige stråler og omdanne dem til bæredygtig energi på din gård. Landbrug kræver en betydelig mængde energi til vandingspumper, kølesystemer og andre driftsmaskiner. Ved at installere solpaneler kan du producere din egen elektricitet og reducere dine afhængighed af det traditionelle elnet. Dette kan resultere i betydelige besparelser på dine energiomkostninger og øge din gårds økonomiske levedygtighed på lang sigt.

Ved at generere din egen solenergi kan du blive mere uafhængig af eksterne energikilder og reducere risikoen for strømafbrydelser. Dette er særligt vigtigt for landbrug, da pålidelig elektricitet er afgørende for mange af gårdens driftsfunktioner, herunder vandingssystemer og opbevaring af afgrøder.

Vælger du at investere i solenergi viser du også et stærkt engagement i bæredygtig landbrugspraksis. Solenergi er en ren og vedvarende energikilde, der ikke udleder skadelige drivhusgasser og bidrager til reduktionen af CO2-udledningen. Ved at skifte til solenergi kan du gøre en positiv forskel for miljøet og bidrage til at bevare naturen for kommende generationer.

Solpaneler kan tilføje værdi til din gård ved at forbedre dens energieffektivitet og bæredygtighed. Potentielle købere og investorer værdsætter ofte solenergianlæg som en attraktiv funktion, der kan reducere driftsomkostninger og bidrage til en grønnere fremtid. Ved at investere i solenergi kan du øge den samlede værdi af din gård og gøre den mere attraktiv på markedet. Investerer du i solenergi, investerer du også i fremtiden for din gård. Solpaneler har en lang levetid og kan øge værdien af din ejendom. En gård med solpaneler kan være mere attraktiv på markedet og tiltrække købere, der værdsætter bæredygtighed og energieffektivitet. Dette kan resultere i en øget ejendomsværdi og give en god langsigtet investeringsafkast.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down