Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Selvforsynende og uafhængige nyheder hos TV2 ØST takket være solenergi

Solcelleanlæg til TV2 ØST.
Vores dedikerede hold har arbejdet i flere uger på at gøre dette solcelleanlæg til virkelighed. Resultatet er intet mindre end imponerende – en 600m2 stor installation, der genererer en utrolig mængde ren og grøn energi.

TV2 ØST er nu i stand til at forsyne sig selv med strøm på solrige dage og blive 100% uafhængige af traditionelle energikilder. Det nye solcelleanlæg betyder, at de kan fortsætte med at bringe uafhængige lokale nyheder og holde deres seere opdaterede uden bekymring om tab i energiforsyningen.

Vores succes hos TV2 ØST er et bevis på den transformative kraft, som solenergi har for vores samfund. Det er ikke kun et bæredygtigt alternativ, men det er også en økonomisk fornuftig løsning. Solcelleanlægget hos TV2 ØST vil have en kort tilbagebetalingstid, hvilket viser, at investeringen i solenergi er en investering i en mere stabil og bæredygtig fremtid.

Vi tilbyder solcelleanlæg af højeste kvalitet til både private og virksomheder. Med vores erhvervsanlæg kan virksomheder skabe deres egen bæredygtige energikilde og samtidig reducere deres afhængighed af traditionelle energileverandører. Dette er ikke blot en måde at bidrage til en grønnere planet, det er også en mulighed for virksomheder at demonstrere deres miljømæssige ansvarlighed og skabe langsigtede besparelser.

Vores team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at realisere din vision om bæredygtig energi. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov og budget. Besøg vores erhvervsanlæg side for at lære mere og tage det første skridt mod en grønnere og mere uafhængig fremtid.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down