Prøv vores solcelleberegner

Nyt solcelleanlæg på Haslev Renseanlæg

Vi bygger nyt.
Vi er begejstrede for at annoncere, at vi er gået i gang med et spændende solcelleanlægsprojekt på Haslev Renseanlæg. Dette er et vigtigt skridt i vores bestræbelser på at reducere CO2-aftrykket og gøre vores energiforsyning mere bæredygtig.

Solcelleanlægget vil blive etableret på Haslev Renseanlægs eksisterende matrikel og vil strække sig over ca. 8500 m2. Det forventes at generere en årlig produktion på omkring 1,6 GWh. Dette svarer til ca. 38% af renseanlæggets årlige elforbrug. Resten af den grønne energi vil blive solgt på elnettet og bidrage til at øge andelen af vedvarende energi i Danmark.

Målet er ikke kun at reducere CO2-aftryk, men også at skabe en mere økonomisk bæredygtig løsning. Vi ønsker at skabe en balance mellem elforbrug og elproduktion på lang sigt. Ved at udnytte de ubenyttede arealer omkring renseanlægget til vedvarende energiproduktion bidrager vi til den grønne omstilling uden at påvirke landbrugsjord.

Haslev Renseanlæg blev valgt som den ideelle placering for solcelleanlægget efter en omfattende screening af grunde. Faktorer som muligheden for tilslutning til elnettet, skygge fra omkringliggende træer og muligheden for eget elforbrug blev nøje overvejet. Vi ønsker at udnytte de eksisterende ressourcer bedst muligt og minimere eventuelle negative påvirkninger.

Vi er stolte af vores engagement i den grønne omstilling og ønsker at inspirere andre til at følge det positive eksempel. Solcelleanlægget på Haslev Renseanlæg er blot ét af vores mange initiativer, der sigter mod at skabe en mere bæredygtig fremtid. Vi vil fortsætte med at udforske og implementere innovative løsninger for at forbedre vores miljø og samfund.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down