Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solcelleprojekt i Zambia

Fremtidens Kraft: Zambias Solrevolution med Masdar
I den vidtstrakte sydlige del af Afrika er en solrevolution i gang, der omformer Zambias energilandskab og indvarsler en ny æra af bæredygtig udvikling. Projektet er et samarbejde mellem landets statslige elforsyningsvirksomhed, Zesco, og De Forenede Arabiske Emiraters førende selskab inden for vedvarende energi, Masdar.

En 2 milliarder dollars solvision
Størrelsen på dette projekt kan ikke overdrives. Med en imponerende investering på 2 milliarder dollars sigter denne banebrydende initiativ mod at revolutionere Zambias energisektor ved at udnytte solens uudtømmelige kraft. Projektet starter med installationen af 500 megawatt (MW) solkapacitet i trinvise faser, og det er et dristigt skridt hen imod at diversificere Zambias energiforsyning og mindske afhængigheden af konventionelle fossile brændstoffer.

Urokkelig Forpligtelse til Bæredygtighed
Som udtryk for ånden i internationalt samarbejde strækker partnerskabet mellem Zambia og Masdar sig på tværs af grænser og baner vejen for bæredygtig udvikling. Samarbejdet forventes at føre til udviklingen af flere solprojekter til en værdi af 2 milliarder dollars rundt om i landet. Disse projekter vil generere ren og bæredygtig energi, hvilket vil hjælpe med at reducere landets CO2-aftryk og bidrage til den globale kamp mod klimaforandringer. Desuden vil det også bidrage til at forbedre energisikkerheden og -pålideligheden i Zambia ved at mindske afhængigheden af vandkraft, der er sårbar over for tørke. Denne bevægelse viser også både Zambias og Masdars forpligtelse til at fremme bæredygtig udvikling og møde den stigende efterspørgsel efter energi i regionen. Partnerskabet er en win-win situation for begge parter, da det vil medføre økonomiske fordele og jobmuligheder for Zambias befolkning og samtidig give Masdar mulighed for at udvide sin portefølje af vedvarende energi på det afrikanske kontinent.

Styr på Situationen ved Lake Kariba
Den dalende vandstand i Lake Kariba, verdens største kunstige sø og en vigtig kilde til vandkraft, har ført til el-rationering. Da over 75% af landets elforsyning er afhængig af vandkraft, kræver den nuværende situation akutte tiltag for at sikre en stabil elforsyning.

Diversificering af Energikilder for Øget Robusthed
Denne situation understreger sårbarheden hos lande, der er stærkt afhængige af vandkraft, og det er vigtigt for Zambia og andre lignende lande at udforske alternative energikilder for at øge deres robusthed. Zambias partnerskab med Masdar giver en gunstig lejlighed til at undersøge alternative energikilder, hvilket sikrer energisikkerhed og bevarer landets økonomiske stabilitet.

Masdar: En Fanebærer for Innovation
Mens vi udforsker projektfortællingen, dykker vi også ned i det visionære selskab, der leder an - Masdar. Anerkendt som udvikler og operatør af vedvarende energiprojekter i stor skala, giver Masdar Clean Energy et fornemt eksempel på innovation. Med en rig portefølje på over 20 GW vedvarende energiprojekter globalt, bringer Masdar en uovertruffen ekspertise i udvikling og konstruktion af sol- og vindkraftprojekter på større skala.

Baner Vej for Fællesskabsnetprojekter
Masdars indflydelse rækker ud over store projekter, da virksomheden udvikler fællesskabsnetprojekter, der lyser afsondrede lokalsamfund op med rene og pålidelige energiløsninger. Deres forpligtelse til inklusivitet og bæredygtighed passer sømløst ind i Zambias bestræbelse på at styrke befolkningen og fremme lokal udvikling.

Sammen mod en Bæredygtig Fremtid
Hos KlimaEnergi står vi fast i vores fælles dedikation til solenergi, idet vi gør verden grønnere og lysere for kommende generationer.

Vær opmærksom på, at selvom vi ikke er direkte involveret i dette specifikke projekt, fejrer vi den samarbejdets ånd og den bæredygtige udvikling, det repræsenterer. Vores forpligtelse til at fremme solenergi og støtte den danske solindustri står fast.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down