Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Elskrot skal på genbrugspladsen.

En mulighed for bæredygtighed.
I en verden, hvor bæredygtighed og miljøansvar står højt på dagsordenen, er det vigtigere end nogensinde at tænke grønt, også når det kommer til udtjent elektronik og batteriaffald. Hos KlimaEnergi går vi forrest i bestræbelserne på at fremme en grønnere fremtid, og det er derfor med stolthed, at vi gennem vores lukrative samarbejde med Elretur opnår de mest bæredygtige resultater.

Selv i vores moderne tidsalder, hvor teknologiske fremskridt og en øget bevidsthed om miljøet er i fokus, er der stadig en udfordring, der kræver vores opmærksomhed og handling: håndtering af elektronikaffald. Den øgede afhængighed af elektroniske apparater og udstyr i vores dagligdag har medført en stigende mængde elektronikaffald, der kræver korrekt behandling og bortskaffelse.

Elretur er en central aktør i arbejdet med producentansvar for elektronisk udstyr og batterier. Deres mission om at sikre, at elektronikaffald håndteres miljømæssigt ansvarligt og effektivt er i fuld overensstemmelse med vores egne værdier og mål. Gennem vores omfattende samarbejde med Elretur formår vi at fremme bæredygtighed på flere niveauer, hvilket skaber en positiv indvirkning på miljøet, samfundet og vores kunders oplevelse.

Genanvendelse af elektronikaffald
En af de mest bemærkelsesværdige aspekter af vores samarbejde med Elretur er deres fokus på genbrug og genanvendelse af elektronikaffald og batterier. Som producenter og importører af elektronisk udstyr har vi et ansvar for at sikre, at vores produkter genbruges eller genanvendes på en måde, der minimerer miljøpåvirkningen. Elreturs ekspertise og infrastruktur gør det muligt for os at opfylde dette ansvar på en effektiv måde.

Vi er også begejstrede for Elreturs engagement i at forbedre energieffektiviteten og bæredygtigheden af elektronisk udstyr. Deres arbejde med producentansvar for emballage og deres indsats for at øge indsamlingen, genanvendelsen og genbruget af elektronikaffald viser deres dedikation til at skabe en grønnere fremtid. Dette er i tråd med vores egen stræben efter at levere energieffektive og bæredygtige solcelleløsninger, der ikke kun gavner vores kunder, men også planeten som helhed.

Når vi ser fremad, er vi forpligtede til at fortsætte vores samarbejde med Elretur og udvide vores indsats for at fremme en bæredygtig elektronikbranche. Vi tror på, at vores partnerskab med Elretur ikke kun styrker vores eget engagement i bæredygtighed, men også inspirerer andre til at tage lignende skridt mod en mere ansvarlig og miljøvenlig fremtid.

I denne ånd opfordrer vi også vores kunder og samarbejdspartnere til at deltage i denne bestræbelse. Ved at vælge energieffektive og bæredygtige produkter og deltage i indsamling og genanvendelse af elektronikaffald kan vi alle bidrage til at skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

For mere information om Elretur og vores samarbejde, er du velkommen til at besøge denne side. Sammen kan vi gøre en forskel og skabe en mere bæredygtig fremtid for kommende generationer.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down