Prøv vores solcelleberegner

Transportable solcelleanlæg

Tag dit solcelleanlæg med over alt.
Aldrig har det været nemmere at tage solenergien med dig overalt, og samtidig bidrage til en renere og mere miljøvenlig fremtid. Ligesom ved normale solcelleanlæg giver transportable løsninger også muligheden for at udnytte solens uudtømmelige energiressourcer til at drive elektriske apparater og forsyne strøm til dine enheder, uanset hvor du befinder dig.

Faktum er, at bærbare solcelleanlæg er blevet en populær løsning for folk, der ønsker at reducere deres energiforbrug og minimere deres klimaaftryk. Men de har også meget mere at byde på. Udover at være en miljøvenlig metode til at levere vedvarende energi, har de mange kreative anvendelsesmuligheder, som du måske endnu ikke har tænkt på.

Selvom du har solceller installeret på dit tag allerede, er det smart at overveje et transportabelt solcelleanlæg til de øjeblikke, hvor du er væk hjemmefra. Et transportabelt anlæg kan fx. komme handy hvis du skal på:

Road Trips og Korte Rejser:
På en kort vejrejse kan vores transportable solcelleanlæg sikre en pålidelig strømforsyning til dine elektroniske enheder, uden behov for at lede efter stikkontakter eller strømkilder. Det er den perfekte følgesvend, der giver dig mulighed for at forblive tilsluttet, uanset om du kører gennem ørkenen eller langs smukke kyststrækninger.

Camping i Naturen:
Når du camperer i naturen, ønsker du måske at undgå at forstyrre naturen med støjende generatorer. Vores bærbare solcelleanlæg leverer lydløs og miljøvenlig strøm til dine campingbehov, så du kan oplade dine enheder og holde lysene tændt uden at gå på kompromis med din oplevelse af naturen.

Multimediearbejde i Naturen:
Fotografer og medieproducenter, der arbejder i det fri, står ofte over for udfordringen med at finde en pålidelig strømkilde. Vores bærbare solcelleanlæg giver en effektiv løsning til at drive kameraer og udstyr, selv i overskyede situationer og om natten, hvilket giver ubegrænset fleksibilitet.

Nødstrøm til Køretøjer:
Uventede bilproblemer kan være enhver bilists mareridt, især når det sker et øde sted. Med vores transportable solcelleanlæg kan du holde din telefon opladet til nødsamtaler og finde alternative transportmuligheder, uden at skulle vente på en bjærgningstjeneste.

Madvogne:
For madvogne er solcelleanlæg en praktisk løsning. Det leverer en stille og ren strømkilde, hvilket skaber en behagelig atmosfære for dine kunder, samtidig med at det sikrer deres helbred og miljøet.

Disse fem kategorier er blot nogle få eksempler på de utallige måder, transportable solcelleanlæg kan berige dit liv og gøre det mere miljøvenligt. Uanset om du er på farten, i naturen eller har brug for nødstrøm i kritiske situationer, er et transportabelt solcelleanlæg designet til at imødekomme dine energibehov på en pålidelig og bæredygtig måde.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down