Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
KlimaEnergi går først med ny solcelleberegner

Ny og super funktionel solcelleberegner til privat og erhverv.
Vi er i KlimaEnergi stolte af at kunne præsentere vores opgraderede solcelleberegner, der sætter os i en klasse for sig selv. Med vores nye beregner går vi et skridt videre for at sikre, at vores kunder får den absolut bedste rådgivning, der er tilpasset til deres individuelle behov og husets faktiske forhold. Vi har gjort det endnu nemmere for vores kunder at træffe den rigtige beslutning om deres solcelleanlæg og undgå fejl og mangler.

Den nye solcelleberegner er revolutionerende på flere måder. Den tager udgangspunkt i kundens adresse som det første skridt i rådgivningsprocessen. Ved blot at indtaste adressen henter den automatisk billeder af taget og adressen fra skråfotos samt de nødvendige oplysninger.

Vi har også gjort det endnu nemmere for kunden at give os den nødvendige data. Dette giver os et endnu mere præcist billede af kundens elforbrug, så vi kan dimensionere solcelleanlægget perfekt til deres behov.

Vores nye solcelleberegner er en gamechanger, der gør det nemmere end nogensinde før at få anbefalet et solcelleanlæg.

Med vores opgraderede solcelleberegner er vi overbeviste om, at vi kan levere endnu bedre og mere præcis rådgivning. Vores mål er at sikre, at vores kunder får præcis det solcelleanlæg, de har brug for, og at de får den bedst mulige oplevelse med os som deres solcelleleverandør.

Så lad os sammen gå forrest ind i den grønne fremtid. Vi er klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning for dit solcelleanlæg, så du kan nyde godt af ren og bæredygtig energi i mange år fremover.

Nemmere bliver det ikke at få et solcelleanlæg.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk


Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down