Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Nyt partnerskab styrker dansk solenergi

Enel Green Power & Enel S.pA. knytter bånd.
Enel Green Power Australiens seneste udvikling inden for vedvarende energi har vakt opmærksomhed i branchen. Det italienske selskab Enel S.p.A., moderselskabet til Enel Green Power S.p.A. ("EGP"), har indgået en aftale med den japanske olie- og gasvirksomhed INPEX Corporation. Aftalen indebærer, at INPEX erhverver en 50% andel i Enel Green Power Australia Pty Ltd og Enel Green Power Australia Trust og understreger den globale fremgang inden for grøn energi. Dette partnerskab markerer en betydelig milepæl i retning af at skabe en mere bæredygtig fremtid, både i Danmark og globalt.

Enel Green Power, der allerede er en af verdens største producenter af vedvarende energi med en portefølje på 59 GW, fortsætter sin vækst og udvikling inden for sektoren. Den australske afdeling af Enel Green Power har et aktuelt kapacitetsbidrag på 76 MW vindenergi og 310 MW solenergi fra tre solcellekraftværker, herunder det imponerende "Bungala Solar" i South Australia. Derudover er der yderligere 93 MW under udvikling, hvilket skaber et betydeligt projektportefølje i Australien.

For KlimaEnergi og resten af den danske solenergibrance er denne nyhed yderst opmuntrende. Den demonstrerer ikke kun en stigende interesse for grøn energi på globalt plan, men den viser også, at Danmark er en vigtig aktør i denne udvikling. Som danskere kan vi være stolte af vores land og den betydning, vi har i den globale omstilling mod en mere bæredygtig fremtid.

Dette partnerskab mellem Enel Green Power og INPEX er i tråd med KlimaEnergis mission om at fremme brugen af solenergi og andre vedvarende energikilder i Danmark. Vi er fast besluttede på at bidrage til den grønne omstilling ved at tilbyde vores kunder bæredygtige og pålidelige solcelleanlæg. Vores mål er at hjælpe danske familier og virksomheder med at reducere deres CO2-aftryk og spare på energiomkostningerne samtidig med, at de gør en positiv forskel for vores planet.

Med Enel Green Power og INPEX i spidsen for denne udvikling er vi sikre på, at vi vil se endnu større fremskridt inden for grøn energi både i Danmark og globalt. Vi ser frem til at samarbejde med vores partnere og kunder for at skabe en bæredygtig fremtid, hvor solenergi spiller en central rolle.

Til vores danske solenergikunder: Lad os fortsætte vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid sammen. KlimaEnergi er her for at støtte jer med vores ekspertise inden for solenergi, installation og vedligeholdelse af solcelleanlæg samt rådgivning om energibesparelser. Sammen kan vi gøre en forskel og bidrage til en grønnere og mere bæredygtig verden. Lad os være forbilleder for resten af verden og vise, hvad Danmark kan opnå med solenergi.

Denne artikel er skrevet med inspiration fra Enel.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down