Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solcelleanlæg til din virksomheds grønne rejse?

Tysk forretning går forrest.
Encavis AG, tidligere kendt so Capital Stage AG, er en førerende virksomhed inden for produktion af elektricitet og vedvarende energikilder i Tyskland. Med deres brede portefølje af sol- og vindparker er Encavis en central aktør i Tysklands grønne energisektor.

Encavis har sat som mål at opnå 100% klimaneutralitet inden 2040 og har netop offentliggjort deres ambitiøse og detaljerede køreplan til at nå i mål. Med dette initiativ tager de aktivt del i den globale bestræbelse på at reducere CO2-udledningen og bekæmpe klimaforandringerne. Deres langsigtede vision og strategi understreger betydningen af vedvarende energi og solcelleanlæg som afgørende elementer i overgangen til et mere bæredygtigt og CO2-neutralt samfund. Virksomheden er ikke kun fokuseret på at genere vedvarende energi, men de prioritere også energieffektivitet og intelligent energistyring. Virksomheden har implementeret avancerede teknologier og systemer til at optimere energiproduktionen og maksimere udnyttelsen af ressourcerne.


Med en samlet installeret kapacitet på over 3.4+ (GW) er Encavis en betydelig bidragsyder til den grønne energiproduktion og sparer årligt millioner af ton Co2-udledning. Deres bæredygtige energiproduktion forsyner tusindevis af tyske husholdninger og virksomheder med ren og pålidelig elektricitet.

Som en pioner inden for tysk vedvarende energi har Encavis modtaget anerkendelse for deres bæredygtighedspræstationer og forretningsmodel. De er involveret i forskellige internationale projekter og samarbejder med andre toneangivende aktører inden for energibranchen for at fremskynde den grønne omstilling på globalt plan.

Hos KlimaEnergi deler vi Encavis ambition om at skabe en langt mere bæredygtig fremtid. Vores solcelleanlæg er tilpasset til at imødekomme din virksomheds behov og udnytte Danmarks solressourcer optimalt. Ved at investere i solenergi kan i ikke kun drage fordel af ren og grøn vedvarende energi, men også reducere jeres CO2-aftryk og bidrage til at skabe et mere bæredygtigt samfund.

Den videre udvidelse af vindkraft og fotovoltaik er i høj grad afhængig af accept fra den lokale befolkning. Det kan også antages, at denne landintensive form for energiproduktion vil påvirke flere og flere lokalsamfund i fremtiden. Derfor er det særligt vigtigt at integrere anlæggene intelligent og ansvarligt i naturen og det naturlige selskab.

Vi forstår betydningen af lokal tilpasning, og vores eksperter står klar til at rådgive dig og finde den bedste løsning, der passer til din virksomheds specifikke krav og lokale kontekst. Med vores dybe kendskab til det danske energilandskab kan i stole på, at i får pålidelige og effektive solcelleanlæg, der vil gøre en positiv forskel for både jeres virksomhed og miljøet.

Artiklen er skrevet med inspiration fra det tyske selskab Encavis

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down