Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
KlimaEnergi introducerer Solax

Skab en grønnere fremtid med KlimaEnergi og Solax
Hos KlimaEnergi deler vi din vision om en ren og bæredygtig fremtid drevet af solenergi. Vi er stolte af at introducere vores seneste partnerskab med SolaX Power, en verdensførende udbyder af solenergiløsninger. Med vores nye samarbejde bringer vi Solax's kvalitetsanlæg til dig, der søger en pålidelig og effektiv måde at udnytte solens uendelige energiressourcer.

Baggrund af SolaX Power

SolaX Power er ikke kun en producent af solcelleanlæg, men også en visionær, der stræber efter at gøre bæredygtig energi tilgængelig for alle. Med hovedkvarter i Hangzhou, Kina, og afdelinger i hele verden, har SolaX udviklet sig til en multinationel virksomhed med mere end 2000 ansatte. Denne dedikation afspejles i deres produkter, der leverer pålidelige og avancerede løsninger til solenergi til mere end 80 lande.

Bæredygtighed gennem etisk forretning

En bæredygtig fremtid kræver mere end blot teknologiske fremskridt; det kræver også en etisk og ansvarlig forretningspraksis. SolaX Power deler vores værdier og har forpligtet sig til at opbygge en ærlig, fair og overholdelsesorienteret forsyningskæde. Deres leverandør overholdelsesmonitoreringsmekanisme sikrer, at alle leverandører opfylder deres etiske forretningsstandarder og de juridiske og regulerende krav. Dette er med til at skabe en gennemsigtig og pålidelig forsyningskæde, der afspejler vores fælles mål om ansvarlig og bæredygtig praksis.

Kvalitet, ydeevne og innovation

En tilfreds kunde siger ofte mere end tusind ord. Et citat fra en tilfreds kunde er et klart bevis på Solax's engagement i at levere kvalitet. Som vores partner har SolaX Power skabt et ry for at levere produkter af højeste kvalitet. Kunden bemærker særligt Solax's G2-serie, som imponerer med førsteklasses halvledere og elektriske komponenter fra velrenommerede mærker. Disse dele er omhyggeligt samlet for at sikre en stabil og pålidelig ydeevne, mens det æstetiske design og solide kabinet giver et elegant touch til anlægget. Læs kundereferencen på Solax's hjemmeside her.

Fremtiden Er Grøn - Sammen

KlimaEnergi og SolaX Power har begge en vision om en grønnere fremtid. Vi er glade for at tilbyde dig Solax's solcelleanlæg, som ikke kun udnytter solens kraft, men også afspejler vores fælles forpligtelse til etisk forretning, bæredygtighed og kvalitet. Lad os sammen arbejde mod en verden drevet af ren og bæredygtig energi.

Læs mere om vores Solax anlæg nedenfor:


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down