Prøv vores solcelleberegner

Tilslutning af solcelleanlæg

Hvad er dine muligheder?
Når du vælger solcelleanlæg fra KlimaEnergi, får du en komplet pakke, der indeholder alt, hvad du har brug for til at montere dit solcelleanlæg. Det er vigtigt at tage hensyn til visse faktorer, når du planlægger installationen af solcellepanelerne. Vi vil guide dig gennem processen og sikre, at du får mest muligt ud af dit solcelleanlæg.

Layout og montering af solcellepaneler.
Før du påbegynder installationen, er det en god idé at lave en grundig planlægning af, hvordan solcellepanelerne skal placeres på taget. Du kan optegne tagfladen på papir og indtegne solcellepanelerne i samme målestok for at sikre, at de kan monteres som ønsket. Hvis der er behov for ekstra monteringsbeslag på grund af den ønskede placering, kan du kontakte os, og vi sørger for en tilpasning.

Når det kommer til montering af solcellepanelerne, er der montageskinner til rådighed til eternit-, stål- og tegltage. Det anbefales at følge installationsmanualen for solcellepanelerne, der indeholder information om den korrekte placering og afstanden mellem skinnerne. Vores erfarne team kan hjælpe dig med at sikre, at solcellepanelerne monteres korrekt og effektivt.

Tilslutning af solcelleanlægget.
Efter montering og serieforbindelse af solcellepanelerne skal der trækkes kabler mellem inverteren og solcellepanelerne. Det er vigtigt at tilslutte de medfølgende MC4-stik til kablerne, før de tilsluttes solcellepanelerne, for at undgå elektrisk stød. Vores team sikrer, at polariteten og spændingen er korrekt, inden kablerne tilsluttes inverterens MPPT-indgange, der også er mærket med + og -.

Inverteren og eventuelle batteripakker skal monteres på en væg eller stables i overensstemmelse med de medfølgende manualer. Det er vigtigt at følge afstandskravene og ventilationskravene for at sikre optimal drift og sikkerhed. AC-tilslutningen til eltavlen skal udføres af en autoriseret elektriker. Dette indebærer at trække et AC-kabel mellem inverteren og eltavlen samt tilslutning af kombirelæet/RCD'en i eltavlen.

Tilslutning til nettet.
Når solcelleanlægget er installeret, og AC-tilslutningen er fuldført, skal din elektriker informere net selskabet om tilslutningen. Dette omfatter indsendelse af stamdata og bilag b1.1. Vores team står klar til at assistere dig gennem processen og sikre, at alle nødvendige trin overholdes. Har du købt en all-inclusive pakke ved KlimaEnergi er informeringen inkluderet i pakken.

Bliv en del af den grønne energirevolution
Ved at installere og tilslutte dit solcelleanlæg bidrager du ikke kun til at reducere dit CO2-aftryk, men også til at spare på dine energiomkostninger. Hos KlimaEnergi er vi dedikerede til at levere kvalitetsløsninger, der fremmer bæredygtig energiproduktion. Kontakt os i dag for at komme i gang med at realisere dit solcelleprojekt og bliv en del af den grønne energirevolution.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down