Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Skal din virksomhed have solceller?

Solceller til erhverv: tiden er rigtig til bæredygtig energi
Når din virksomhed overvejer at investere i solceller, åbner der sig en verden af muligheder. Solenergi er mere end blot en alternativ energikilde – det er en nøgle til en bæredygtig og økonomisk fremtid for din virksomhed.

Mens Danmark har jongleret med forskellige politiske initiativer, er solcellemarkedet globalt set eksploderet. Priserne på solceller er faldet betydeligt i takt med stigningen i installationer verden over. Især Kina har de seneste fem år øget installationen af solceller markant.

Hvornår er det en god idé at installere solceller til din virksomhed?
Fire vigtige faktorer skal overvejes, når du overvejer at investere i et solcelleanlæg til din virksomhed:

1: Din samlede elpris pr. kWh
Din elpris spiller en afgørende rolle i økonomien ved at investere i solceller. Derfor er det vigtigt at sikre, at du kender den korrekte elpris. Dette indebærer at undersøge, om momsen på din elregning bliver refunderet, og om der er mulighed for afgiftsrefusion. Du kan evt. bruge vores solcelleberegner til at få et realistisk indtryk af, hvilket anlæg der passer bedst til din forretning.

2: Dimensionering af anlægget efter dit elfobrug
Solcelleanlægget skal passe til dit elforbrug time for time og tage højde for sæsonmæssige udsving. Der kan være store variationer i forbruget i din virksomhed, f.eks. i ferieperioder eller under produktionsskift. Dette skal medregnes i dine beregninger.

3: Installationsforholdene
Tænk langsigtet, da solceller typisk har en levetid på mindst 25 år. Overvej områderne omkring din bygning, tagkonstruktionen, eventuelle tilbygninger i fremtiden og placeringen af eltavlen. Alle disse faktorer påvirker placeringen af solcellerne og undgår unødvendige omkostninger ved flytning senere.

4: Grøn energi og miljøvenlighed
Solceller er ikke kun gode for din økonomi; de er også et skridt mod en mere miljøvenlig profil. Integrer dit valg af solenergi i din virksomheds CSR-rapport og fremhæv din bæredygtige profil.

Gør din del for miljøet og vælg solenergi som en vigtig ressource for din virksomhed. Ved at investere i solceller får du ikke kun økonomiske fordele, men også muligheden for at fremme din virksomheds bæredygtige brand.

Nogle af fordelene ved at investere i solceller til erhverv kan være:
Økonomiske Besparelser
: En investering i solceller kan både give et afkast på bundlinjen og beskytte din virksomhed mod stigende energiomkostninger. Solenergi giver en stabil og langsigtet energiforsyning, der kan reducere jeres energiomkostninger betydeligt.

Energiuafhængighed: Solceller giver din virksomhed mulighed for at generere egen elektricitet og mindske afhængigheden af traditionelle energikilder. Dette sikrer en mere stabil energiforsyning, selv i tilfælde af strømafbrydelser.

Incitamenter og Støtte: Mange lande tilbyder økonomiske incitamenter og støtteforanstaltninger til virksomheder, der investerer i solenergi. Dette kan hjælpe med at reducere investeringsomkostningerne og forbedre din økonomiske fordel.

Langsigtet Værdi: Solceller er en langsigtet investering, der fortsætter med at generere energi i årtier. Det giver din virksomhed en pålidelig og vedvarende energikilde, der kan styrke jeres økonomiske position.

Er din virksomhed klar til en grøn fremtid? Kontakt os for at starte dialogen om, hvordan vi kan hjælpe dig med at implementere solceller og drage fordel af den grønne energi.


Overvejer du solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down