Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Digitalisering af Solcelleanlæg

Digitalisering af Solcelleanlæg: Fremtidens Energi
Digitaliseringen af solcellesystemer har potentiale til at revolutionere, hvordan vi udnytter solenergi, og det har fanget opmærksomheden fra den Europæiske Teknologi- og Innovationsplatform for Fotovoltaik (ETIP PV).

Maksimering af fordelene ved solenergi
ETIP PV deler sin viden om digitaliserede PV-systemer og deres ekstra fordele i en række begivenheder under EU-PVSEC-konferencen i Lissabon, Portugal. Ved intelligent at kombinere den rigdom af energi, som solcelleanlæg genererer, med de avancerede funktioner i invertere, kan vi maksimere fordelene ved PV-systemer.

Venizelos Efthymiou, direktør for EPL Technology Frontiers i Cypern og medlem af ETIP PV, udtaler: "Digitaliserede PV-systemer kan væsentligt forbedre tilgængeligheden af fleksibilitet på efterspørgselssiden og nettilslutningen på forsyningssiden."

Parallelle begivenheder på EU-PVSEC
I år vil ETIP PV afholde to spændende parallelle begivenheder på EU-PVSEC-konferencen i Lissabon. Den første, med titlen "Pålidelig og venlig integration af næste generations PV-anlæg i EU's elnet", finder sted den 20. september. Her vil innovationer udviklet i europæiske projekter som SERENDI-PV, TRUST-PV og ETIP-PV blive præsenteret, og to centrale udfordringer vil blive diskuteret.

Den første session om "Høj integration af PV i elforsyning og markeder" vil blive præsenteret af Venizelos Efthymiou fra EPL Technology Frontiers og vil omhandle "Fleksibilitet, der letter optimal høj penetration af PV-systemer". Den anden session om "Pålidelig og venlig integration af næste generations anlæg i EU's elnet" vil byde på talere fra SERENDI-PV og TRUST-PV.

Den anden parallelle begivenhed med titlen "Data, AI, IoT: Muligheder og udfordringer for PV-innovation" arrangeres uafhængigt af ETIP-PV og finder sted den 21. september. Her vil der blive diskuteret udfordringer og muligheder i forbindelse med stor datamængde, kunstig intelligens (AI) og tingenes internet (IoT) i PV-innovation.

Sikring af PV's Fremtid
Digitalisering spiller en nøglerolle i at forme fremtiden for vedvarende energi, og ETIP PV's strategiske forsknings- og innovationsdagsorden (SRIA) giver et grundlag for denne diskussion. Dette omfatter udfordringer inden for digitalisering af PV-produktion og systemer samt behovet for at integrere hybride PV-systemer i DC-netværk.

Diskussionen vil også omfatte spørgsmål omkring bæredygtig og pålidelig prognoseteknologi og effektivitetsforbedringer inden for PV-systemer.

Digitalisering af PV er ikke kun teknologisk fremskridt, det er et skridt mod en mere bæredygtig og effektiv fremtid.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down